BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Åkersberga

Ebjörns väg 3B

  • 3 rum och kök
  • 86 kvm
  • 3435
Värdera din bostad

Beskrivning

Kontakta mäklaren för en exklusiv VIP-visning!
Varmt välkommen till denna yteffektiva 3:a om 86 kvm. Till lägenheten hör både balkong mot gatan och uteplats mot föreningens lugna innergård. Lägenheten bjuder på en social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och i lägenheten finns även gäst wc. Endast ett stenkast från Åkersberga centrum med shopping, restauranger samt Åkersberga station finner du denna pärla. Från Åkersberga centrum tar du dig snabbt och enkelt in till stan med Roslagsbanan. I föreningen finns det även gym, pool, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet till förfogande!

 

 

 

 

-Toppskick
-Gym
-Närhet till all tänkbar service 
-Goda kommunikationer 
-Övernattningslägenhet
-Uteplats och balkong
-Gäst WC
-Roslagsbanan
-Välmående förening 
-Social planlösning
-Närhet till grönområden
-Lugn innergård

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Föreningen Brf Portikhuset.

Driftskostnad

Totalt 333 kr/mån (4 000 kr/år) varav el 183 kr/mån, försäkring 150 kr/mån. Beräknad enligt schablon på två boende i bostaden.

Byggnadsår
2013

Föreningen
Föreningen består av 41 lägenheter och 6 lokaler. Byggnaden utgörs av en huskropp formad som ett lamellhus och har 7 trapphus med 8-9 våningsplan.

Uppvärmning
Fjärrvärme

Ventilation
FTX

Gemensamhetsutrymmen
Källarförråd
Gym
Poolrum
Garage med 32 platser
Cykel och barnvagnsrum
Hobbyrum
Innergård
Gemensamhetslokal
Övernattningslägenhet

 

Områdesbeskrivning

Österåkers kommun består av en stor del vatten och skärgård. För den som är intresserad av att vistas i skärgårdsmiljö på land eller som många väljer, i egen båt, finner en skatt i Österåker. Österåker - skärgårdskommunen, bjuder på oändliga pärlor i inner- och ytterskärgården. Dyvik Marina är specialiserade på vad man I folkmun kallar skärgårdsverktyg. Varvet gör även service, installationer och reparationer på såväl motorer som båtar. Marinan har båtplatser sommar som vinter och en åretruntöppen sjömack och sjöbutik.

För den golfintresserade finns flera utmaningar i Österåker. I närheten ligger Ljusterö golfklubb med en komplett 18-hålsbana I vacker skärgårdsnatur. En spännande golfanläggning nära till vattnet. Från flera hål har man en fantastisk utsikt over fjärdar och öar och naturligtvis kan man komma med egen båt och lägga till ca 300 m från klubbhuset.

När vädret tillåter finns den djupa skogssjön Largen på bekvämt avstånd där det finns många badplatser på flera ställen runt sjön.

När det är dags för lite kultur räcker det med en kort promenad till Wira bruk vilket grundades på 1630-talet som landets första klingsmedja. Bruket hade tidvis ensamrätt att tillverka värjor åt kronan. I inspektorsbostaden finns det idag en mycket sevärd utställning och en butik där man även kan köpa konstsmide. För den som vill aktivera sig lite mer är ridsporten stor I Roslagen, här finns massor av ridaktiviteter för alla åldrar. 

Buss 626 trafikerar sträckan Danderyds sjukhus - Ljusterö och tar Er enkelt och bekvämt till Stockholm och stannar vid Boda (Dyviks vsk). Bussresan tar mindre än en timme och går alla dagar i veckan. Buss 621 trafikerar sträckan Danderyds sjukhus - Åkersberga - Norrtälje alla dagar i veckan och tar Er inom 40 minuter till Norrtälje. Åkersberga ligger ca en kvart, 20 minuters bilresa/bussresa från Boda.