BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kummelnäs - Saltsjö-Boo

Regentvägen 1

  • 6 rum och kök
  • 182 kvm
  • 8.995.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkomna till Regentvägen 1

På en stor, plan och solig tomt återfinns denna moderna och vackra villa från 2011. Ett härligt och ljust hem med mycket rymd, byggt i två plan i suterräng. Hustillverkare är Faluhus och huset är anpassat efter platsen. Resultatet är ett skandinaviskt, vilsamt och enhetligt hem där ute möter inne genom de stora fönsterpartierna och flertalet glasade dörrar. 

Runt huset finns altaner i flera nivåer och vädersträck. Trädgården är vackert anlagt med sten, perennrabatter och prydliga grusgångar. Både carport och isolerat förråd på 16 kvm finns.

Vardagsrummet är spektakulärt med sina 4,5 meter i tak och fönster från golv till tak på två på sidor av rummet. En grå kamin från Contura ses från alla delar av vardagsrum och matplats Det stora rummet medger både en stor matsalsgrupp och soffor. I öppen planlösning ligger köket från Kungssäter Kök. Det är klassiskt i sin utformning med vita ramluckor och delvis vitrinskåp med belysning. I anslutning finns ett stort skafferi.

Entréplanet hyser vidare ett stort sovrum/kontor och ett snyggt badrum med dusch i sobert grått och vitt.

Går man ner för trappan i ek når man ett allrum och tre sovrum. Master bedroom har direkt access till trädgården utanför via altandörrar. I anslutning finns ett ENORMT dressingroom.

Badrummet på detta plan är väl tilltaget och har både badkar, dubbla duschar och snygg kommod med dubbla hoar.

Omsorg har även lagts vid de praktiska utrymmena så som en bra tvättstuga med snygg inredning och god förvaring. 

Hemmet har genomgående vattenburen golvvärme och låga driftskostnader. Slutbesiktning, slutbevis och byggfelsförsäkring finns - allt för köparens totala trygghet. Energideklarationen resulterade i energiklass A, vilket vittnar om vilket välbyggt och energieffektivt hus detta är. I bjälklaget har man valt att ha halva rekommenderade avståndet mellan balkarna (dvs dubbelt så många, med cc 30 cm) för att huset ska vara tyst och stabilt. Fiber finns indraget.

SAMMANTAGET: Detta är ett hem att flytta in i och njuta av från första stund! Ett naturnära vackert hem att leva och umgås i, där allt är ordning och reda från start.