BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kinnekullevägen 26

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 7236
  • 9177
  • 10888
Värdera din bostad

Beskrivning

Stor trea med två underbara balkonger i södervänt läge med sol under hela dagen och kväll. Genomgående fräsch med nya ytskick och nytt kök från 2017. Två ordentliga sovrum med plats för både större sängar samt förvaring. Badrum med tvättmaskin och dusch och kakelbeklädda väggar med ett genomgående ljus.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och egen läshörna eller liknande. Härifrån tar du dig ut på den ena utav lägenhetens balkonger med svårslagen kvällssol. Vidare finns köket i anslutning i öppen planlösning med en stor matplats. Köket är nytt och trendigt med alla detaljer som är helt rätt just nu. Grå skåpsluckor med snygga handtag och bänkskiva i marmor. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Fullstor diskmaskin, kyl&frys samt induktionshäll med ugn och fläkt.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdeteljer så som furugolv, fiskbensparkett samt härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Högklippan 2 är en mycket trevlig förening med 19 lägenheter. Välskött ekonomi och välplanerad förening från start. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter.

- Högst upp i huset
- Hela våningsplanet!
- Dubbla balkonger med eftermiddags- och kvällssol
- Stabil förening
- Några minuter till tunnelbanan
- Påkostad lägenhet i mycket bra skick!
- Högt i tak
- Rymligt vindsförråd


Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.