BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen- kristineberg

Ola Hanssonsgatan 1

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • Såld
  • 5671
  • 4407
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en perfekt planerad etta med balkong!

Charmig etta med tidstypiska detaljer från byggåret 1934 såsom en härlig takhöjd med en optimal planlösning som skapar rymd. Lägenheten disponeras med ett luftigt vardagsrum med utgång till balkongen. I vardagsrummet ryms med enkelhet både en stor soffgrupp, matbord för cirka 4-6 personer samt en sovalkov som rymmer en 140 cm bred säng. Via dubbeldörrar når ni den härliga balkongen som vetter i sydöstligt läge mot gården. På balkongen ryms med enkelhet både sittplatser samt planteringar. Välplanerat kök som är utrustat med gasspis samt ett härligt fönster som släpper in ett fint ljus. Helkaklat badrum med dusch. Välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter bakom stor garderob med skjutdörrar. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett förråd.

Här bor ni i en mycket stabil förening, med många stora renoveringar bakom sig. Föreningen som äger marken, är äkta samt genomförde stambyte år 2004. Föreningen har många dolda tillgångar i form av 6 hyresrätter och 26 lokaler.

Centralt och sjönära läge i mysiga Kristineberg med närhet till underbara badklippor, fina grönområden, restauranger, mataffärer och utmärkta kommunikationer. Kort promenad till populära Hornsberg Strand samt nära till T-bana med kort resväg in till city.

Här har ni ett inflyttningsklart boende på attraktiv adress med samtliga attribut - tillträde omgående möjligt!

- Härlig balkong som blir ett extra rum under sommarhalvåret
- Väldisponerade kvadratmeter med alkov för 140 cm säng, stor soffgrupp och matplats
- Stambytt och helkaklat badrum
- Gott om förvaringsmöjligheter i både hall och förråd som tillhör lägenheten
- Välskött brf som äger marken, samt många dolda tillgångar
- Närhet till vatten och promenadstråk
- Nära till Fredhällsklipporna
- 2 min till t-bana Kristineberg