BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm Sofia

Gotlandsgatan 64

  • 1.5 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 7566
  • 4382
  • 3297
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga 20-talslägenhet mitt i SoFo!

Med ett högt läge mot grönskande gård finner ni denna ljusa 1,5:a som passar utmärkt för såväl en som två personer. Hemmet karaktäriseras av sin välbevarade 20-talscharm i såsom vacker fiskbensparkett, spegeldörrar, fönster med djupa nischer samt takrosetter. Fantastisk balkong som vetter i söderläge, gott om plats för sittplatser.

Lägenheten har en mycket bra planlösning med lättmöblerade ytor. I vardagsrummet finns det gott om plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang. En separat sovalkov i rymmer en 180-cm bred säng. Separat kök med plats för matbord. Helkaklat badrum.

Mycket välskött förening med god ekonomi som äger marken. Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Här bor du mitt i attraktiva SoFo på en lugnt trafikerad del av Gotlandsgatan. Runt knuten finner ni bland annat Vitabergsparken och Nytorget med mysiga caféer, uteserveringar och restauranger. Ni har mycket goda kommunikationer via tunnelbanans Gröna linje men även via buss, 2:ans buss stannar utanför porten och förbinder hela stan. I övrigt bjuder det centrala läget på närhet till trendiga butiker med shopping i alla de små inrednings- och klädbutiker som bidrar till områdets unika och levande atmosfär.

Varmt välkomna på visning!