BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kista

Borgarfjordsgatan 21A

  • 3.5 rum och kök
  • 89 kvm
  • 3.495.000 kr Utgångspris
  • 6801
  • 2010
Värdera din bostad

Beskrivning

RING FÖR VISNING!

Välkommen till våning 30 i Stockholms högsta bostadshus! Här ges den unika möjligheten att bo i en extremt välplanerad trea högt upp i huset med en fantastik utsikt och helt utan insyn. Endast 1 min ifrån Kista Galleria, T-bana och bussar.

- Våning 30
- Högt upp i huset helt utan insyn
- Milsvid magisk utsikt
- Extremt välplanerad
- Loggia med härlig utsikt
- Genomgående ekparkett
- Tvättmaskin och torktumlare
- Garage i byggnaden
- Förråd
- Planerad relaxavdelning med tillhörande bastu

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i trendig stadsdel med en utsikt som slår det mesta! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad från tunnelbanan. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en nybyggd fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.

Varmt välkommen på visning.

Mvh, Fredrik Wolffelt
BoSthlm
073-405 11 11
fredrik@bosthlm.se

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 3.5 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan 30, hiss finns ej. Föreningen Brf Kista Torn.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.495.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 4 896 kr (Bredband med telefoni och TV. Avtal tecknas med TeliaSonera. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. ingår).

Driftskostnad

Totalt 450 kr/mån (5 400 kr/år) varav el 300 kr/mån, försäkring 150 kr/mån. Antal personer: 2. Schablonuträkning.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr.

Förening

Byggnadsår
2015

Uppvärmning
Fjärrvärme

Förening
Brf Kista Torn
består av 266 st bostadsrätter i Stockholms högsta bostadshus. För mer information besök gärna föreningens hemsida: brfkistatorn.se/

Kommande renoveringar
Föreningen planerar att byta fiberleverantör vilket eventuellt kommer att innebära en avgiftssäkning.

Gemensamhetsutrymmen
Föreningen har en lokal för uthyrning i gatuplanet. Gemensamhetslokal, bastu och relaxavdelning i terrassbyggnad samt stor takterrass med oslagbar utsikt. Cykel- och barnvagsförråd. Till varje lgh tillhör ett källarförråd.


Kabel-TV och Bredband
Bredband, digital-tv och ip-telefoni sk. tripple play med Telia. Tillkommer som en obligatorisk kostnad på 220kr/mån. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Garage
Finns 156 st garageplatser varav 11st är mc-platser. Garageplats kostar 1 000 kr/mån och MC-plats kostar 500kr/mån. Förvaltas av Qpark, separat kö.

Varmvatten
Föreningen har ett avtal för varmvatten för samtliga lägenheter och respektive lägenhetsinnehavare betalar för sin egen förbrukning. Debitering sker månadsvis och avräknas mot verklig förbrukning.

Kommande avgiftsförändringar
Inga planerade avgiftsförändringar

Ägande

Delat ägande godkänns, juridisk person kan godkännas efter prövning av styrelsen.

Överlåtelseavgift
1163kr och betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
465kr

Områdesbeskrivning

Kista är ett spännande område där tillgänglighet och trivsel går hand i hand. Här blandas företag, studenter och familjer i en miljö som har ett stort utbud av evenemang, nöjen och kultur. Kistamässan är en av Sveriges mest aktiva och intressanta mötesplatser och Kista galleria är en av landets mest besökta köpcentrum med ca 180 butiker, restauranger, caféer och nöjen. I

Kista har du även nära till sköna grönområden. Bland annat Järvafältet, ett av länets största naturreservat med motionsspår och picknickytor. Söker du omväxling från Kistas puls tar man sig till city på bara femton minuter via tunnelbanan, bussen eller pendeltåget. Förskolor och skolor finns i närområdet, här finns allt man kan önska – på bekvämt avstånd.