BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby - Älvsjö

Turingevägen 51, 2 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • Såld
  • 4521
  • 6554
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
En alldeles underbar vindstrea med mycket karaktär i form av takfönster och snedtak väntar här på Turingevägen 51. Det här kan förmodligen vara en av Örbys charmigaste lägenheter.
Köket är en dröm i sig med takfönstret och bra arbetsytor. Öppningen mot vardagsrummet resulterar i trevliga umgängesytor, det här är lägenhetens nav där man gärna samlar vännerna för matlagning. Vardagsrummet har gott om möblerbar yta med plats för bl.a matbord, soffa och TV-möbel.
Det större sovrummet med snedtak nås i anslutning till vardagsrummet och det mindre sovrummet med takfönster nås från hallen.

Charmiga Örby består av låga lägenhetshus samt villagator med både gamla och nya hus. En kort bit från lägenheten finns bl.a en mataffär. Centralt boende med flertalet förskolor, populära Örbyskolan och Örby centrum på kort promenad. Här trivs man och det är bara att flytta in!


Hall
Redan innanför ytterdörren avslöjas vilken häftig bostad som väntar. Hallen har plats för en hatthylla och en byrå. Längs ena väggen finns tre garderober.

Badrum
Direkt till vänster om hallen nås det helkaklade badrummet med charmigt takfönster. Här finns handfat med kommod, spegel, tvättmaskin, dusch, handdukstork, WC och härlig golvvärme.

Sovrum 1
Det här underbara sovrummet tillhör idag familjens lilla son Frans. Det charmiga takfönstret gör rummet riktigt ljust. Längs ena väggen finns bra förvaringsmöjligheter. Plats finns för bl.a en säng och en läsfåtölj.

Kök
Det snygga och tuffa köket blir bostadens nav där man gärna samlar vännerna för matlagning. Öppningen mot vardagsrummet är en trevlig detalj och blir samtidigt till en extra sittplats, det perfekta stället för helgfrukostarna.
Den mörka bänskivan bryter av snyggt mot de vita köksskåpen och den maskinella utrustningen i rostfritt utförande. Här finns kyl/frys, ugn, hällspis samt diskmaskin.

Vardagsrum
Rymligt och ljust vardagsrum med plats för soffa, fåtölj, TV-möbel och ett matbord. Härifrån har du en trevlig vy mot köket. Från det stora fönsterpartiet har du utsikt över trädtoppar som nu är i full grönska.

Sovrum 2
I anslutning till vardagsrummet nås nästa underbara sovrum med snedtak och en heltäckningsmatta som ger en ombonad känsla. Ena väggen är målad i en grön pastellig nyans. Förutom en säng så finns det utrymme för t.ex en fåtölj.