BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 94, 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 6027
  • 4350
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga gaveltrea högt belägen på sjätte våningen i populära Brf Mysslingen. Lägenheten är genomgående renoverad och det är bara att flytta in!

En välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Nyinstallerad säkerhetsdörr samt cementklinkers på golv. Detta hem bjuder på ett väl tilltaget vardagsrum med generöst ljusinsläpp och utgång till den inglasade balkongen i söderläge.

En bidragande orsak till den ljusa känslan är det vitoljade furugolvet som lades in 2015. Vidare från vardagsrummet ligger ett av lägenhetens två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring i garderob.

Det påkostade köket som renoverades 2018 ligger i anslutning till matrummet och bland annat en exklusiv bänkskiva i kvartskomposit. Själva köket är väldisponerat med gott om förvaring, praktiska arbetsytor och full maskinell utrustning med bland annat induktionshäll och ugn med ångfunktion.

Intill köket ligger matrummet med gott om plats för större sällskap.
Via matrummet tar ni er vidare till det andra sovrummet. Även det med gott om plats för dubbelsäng och en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar.

Vid hallen finner vi badrummet som renoverades 2015. Ljust kakel på väggarna och grått klinker på golv. Golvvärme samt duschhörna med tak- och handdusch, handdukstork, wc samt kommod. I anslutning till hallen finns även en rymlig klädkammare med väggfast hyllsystem och plats för två större garderober och annan förvaring.

- Våning 6
- Gavellägenhet
- Inglasad balkong
- Väl tilltagna rum
- Socialt och kvadratsmart boende
- Välplanerat kök med gott om arbets- och förvaringsytor


Lägenheten ligger 3 minuters gångväg från tvärbanan. Med denna tar man sig enkelt till grön linje (2 stationer), röd linje (4 stationer) samt 2 stationer till pendeltåget i Årstaberg. Med cykel tar man sig till Söder på 15 minuter och till centralen på 30. I detta 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra där man äter en av Stockholms bästa kebaber. Utöver detta ligger Krogen Två Små Svin där som har vunnit flera utmärkelser och har en fantastisk uteservering på sommaren.


Lägenheten ligger i ett attraktivt område som är i en mycket expansiv fas, för mer information om byggnationerna på Årstafältet se avsnitt länkar under föreningsinfo. Som ett exempel på den snabba expansionen öppnar det kontinuerligt nya restauranger och butiker på gångavstånd. De senaste tillskotten är en italiensk deli och en asiatisk snabbmatsrestaurang.