BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Fendergatan 11

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • 4.300.000 kr / Såld

Beskrivning

Nu finns tillfälle att förvärva en toppfin, ljus och trivsam pärla i attraktiva Hammarbyhamnen i Hammarby Sjöstad!

Lägenheten är en optimalt planerad 3:a och har mycket funktion på sina 73 kvm. Planlösningen är allt annan än klassisk och överraskar på ett positivt sätt, resultatet är otroligt lyckat. Lägenheten är genomgående och i gott skick.

Här erbjuds ett stilrent och komplett kök med full maskinell utrustning, utmärkt förvaring bakom ljus köksinredning. Köket är delvis öppet mot vardagsrummet vilket ger en stor social yta samt gott om utrymme för en trivsam middagsplats.

Med två lättmöblerade sovrum får alla i familjen plats. Badrummet är praktisk med duschvägg, gott om förvaring, tvättmaskin och torktumlare. En stor uteplats med lummig trevlig vy. Stämningen känns tidlös, stilren, enkel och genomtänkt. Här presenteras ett hem som överträffar det mesta - här är det bara att flytta in!

RUMMEN DISPONERAS ENLIGT FÖLJANDE:

Om våren och sommaren blir terrassen verkligen som en förlängning av vardagsrummet och bjuder in till många aktiviteter. Kvällshäng med goda vänner i sommarnatten, lunch eller den perfekta platsen för avkoppling i en solstol en varm högsommardag. Här finns det plats för både loungemöbler, grill och planteringar. Sol från morgon till tidig eftermiddag.

Vardagsrummet och köket har en delvis öppen planlösning som enkelt kan möbleras efter eget tycke och smak. Detta blir den givna samlingsplatsen med utrymme för både soffgrupp och sköna fåtöljer. Ljusinsläppet i detta rum är slående med stora fönsterpartier. Härifrån når du även lägenhetens underbara och soliga takterrass.

Samtliga två sovrum har plats med dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang. Ena sovrummet har även en egen walk-in-closet med plats för det mesta. Walk-in-closet kan även användas som ett mindre rum vid behov.

Komplett badrum med tvättsmakin och torktumlare, kommod, wc, dusch och bra med förvaring genom extra skåp samt arbetsbänk.

Hallen är praktisk och har bra med plats för förvaring genom hatthylla och garderober. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd.

Förenigens trevliga innergård är perfekt för utomhuslek med bland annat sandlåda samt klättring för dom små och härliga grillkvällar för dom vuxna.

Runt hörnet finns gym, livsmedelsbutik och flera restauranger. För den shoppingsugna finner du Sickla Köpkvarter i närheten med ett stort utbud av alla tänkbara affärer.