BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Fruängstorget 7

  • 1 rum och kök
  • 31.5 kvm
  • Såld
  • 9832
  • 2947
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart boende i ett ypperligt läge vid trevliga Fruängstorget med all möjlig service och tunnelbanestationen ett stenkast från porten. Här bor man centralt men ändå lugnt och privat med en omgivning som för tankarna till ett gemytligt radhusområde. I lägenheten möts man av en modern planlösning där allt är noggrant genomtänkt. Lägenheten har en stor härlig balkong om hela 5 kvm och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum skapar rymd och ger rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med genomgående parkettgolv i ek och i övrigt stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt i mycket välskött förening med låga avgifter!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum 
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp, dubbelsäng och övrigt passande möblemang. Från rummet når man även lägenhetens balkong.

Solig balkong om 5 kvm
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen som ligger i soligt västerläge finns gott om plats för en rejäl sittgrupp och här har man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av sommaren. Balkongen är utrustad med flexibel och fullt öppningsbar inglasning vilket de kallare delarna av året ger möjligheten till ett fint uterum. 

Kök
Hemtrevligt kök med fokus på matlagning och umgänge. Köket har matplats för upp till 6 personer och god kontakt mot vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, inbyggd micro, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. Grått kakel ovan bänkytor ger köket det lilla extra.

Hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av tre rymliga garderober (den ena garderoben är inredd som städskåp). Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum
Snyggt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, handdukstork, badrumsskåp samt en dusch med duschväggar i glas. I badrummet finns även tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd om 4 kvm.

Suterränghus
Huset är byggt i suterräng och denna lägenheten nås från entrén utan trappor men ligger på vån 2 på suterrängsidan.

Övrigt
Lägenheten är utrustad med mörkläggningsgardiner samt persienner.