BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Högalid

Högalidsgatan 44B

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 6033
  • 6592
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Högalidsgatan 44B!

Fantastiskt fin sekelskiftestvåa från 1913 med genomgående planlösning med ljusinsläpp från två väderstreck. Generös takhöjd, bevarat skafferi i köket, fin fiskbensparkett samt fönster med djupa nischer ger hemmet charm. Från vardagsrummet ser ni ut mot Högalidsparken medan sovrum och kök vetter mot föreningens lugna och stängda innergård. Här bor ni på bästa adress i Hornstull, med Högalidsparken precis utanför porten. Ett mycket lugnt, tyst och centralt läge på Söder.

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med ett stort fönster med djupa nischer. Gott om plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt matbord om så önskas. Separat kök med gott om förvaringsmöjligheter samt plats för ett matbord för cirka fyra personer. Ett stort sovrum med fönster mot lugn innergård. Sovrummet är i dagsläget avdelat som ett mindre barnrum/barnhörna samt ett sovrum för dubbelsäng. Stort badrum som är utrustat med tvättmaskin och badkar. Rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter. Till lägenheten hör nyttjanderätt till två förråd, ett på vinden och ett i källaren. Möjlig trea, se alternativ planskiss (alla stora ändringar måste godkännas av styrelsen).

Föreningen äger marken och har låg belåningsgrad, samt många stora renoveringar bakom sig. Det finns en trevlig innergård samt bastu för medlemmarna. Det finns inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat med styrelsen 2018-12-18). 

Här bor ni på en tyst och lugn gata, med närhet till många populära kvartersrestauranger samt grönområden vid Långholmen, Tantolunden och Södermälarstrand.

Varmt välkomna på visning!

- Vacker fastighet anno 1913
- Bevarad sekelskiftescharm
- Goda förvaringsmöjligheter tack vare nyttjanderätt till två förråd
- Sovrum och kök mot lugn innergård
- Utsikt mot Högalidsparken
- Stort badrum med badkar och tvättmaskin
- Bevarad fiskbensparkett och brädgolv
- Nära T-bana och Högalidsparken
- Solid förening som äger marken