BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariehäll

Fredriksbergsvägen 12

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 3353
  • 3511
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett charmigt och ljust boende med härligt gavelläge, optimal planlösning och trivsamt ljusinsläpp! I en skyddad och rogivande omgivning bor du med närheten till allt, men samtidigt med ett otroligt lugn. Mariehäll har fördelen att ligga strategiskt på gränsen mellan norrort och västerort med optimala kommunala transportmöjligheter.

Vardagsrummet har stora fönsterpartier vilket ger ett bra insläpp av dagens första solljus. Här ryms en stor soffgrupp och mediamöbel samt matplats för 4 personer, dessutom en inbyggd garderob. Köket är utrustat med kyl&frys, ugn med spis och fläkt samt diskmaskin. Gott om förvaring, arbetsytor med matplats i köket för 4 personer. Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter tack vare platsbyggda garderober. I direkt anslutning finns det helkaklade duschrummet med tillhörande handfat. Vidare har lägenheten en väldigt praktisk och rymlig hall med avhängning och förvaring. Här finns även toaletten med handfat och förvaring.

Lägenheten har alla klassiska funkisdetaljer så som oljat originalgolv i trä och härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och en charmig öppen spis.

Brf Bergielund är en välskött förening med 13 lägenheter, belägen i rofyllda Mariehäll. Genomgående gott skick på fastigheten och en stadig ekonomi. Föreningen förfogar över tvättstuga samt förråd till alla lägenheter. Vidare finns en fantastisk tomt som tillhör föreningen med flera grillplatser med härliga matplatser att avnjuta trevliga sommarkvällar tillsammans. Hit kan du enkelt bjuda både familjen och vänner.

 

- Gavelläge

- Öppen spis

- Fönster i flera väderstreck utan insyn

- Nära Sundbyberg med alla dess kommunikationer

- Optimal planlösning

- Ljus med härlig grönska i omgivningen

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra renoverade ytskikt

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Sundbyberg. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.