BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Björnlundavägen 2C

  • 3 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 6461
  • 3639
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Vissa bostäder har något som gör att de känns riktigt hemtrevliga och det här är en av dem. En trappa upp i det fina huset från slutet av 40-talet är det här hemmet beläget. Samtliga rum är i bra storlek och ljusinsläppet är helt underbart. I vardagsrummet finns fina detaljer såsom en fransk balkong, stuckaturer och en takrosett.
Köket har ett härligt ljusinsläpp och plats finns för ett mindre matbord. I anslutning till hallen finns badrummet som bl.a är utrustat med tvättmaskin.

Planer finns på att bygga balkonger till lägenheterna i föreningen, för mer information vänligen kontakta styrelsen.

Charmiga Örby består av låga lägenhetshus samt villagator med både gamla och nya hus. En kort bit från lägenheten finns bl.a en mataffär. Centralt boende med flertalet förskolor, populära Örbyskolan och Örbycentrum på kort promenad. Här trivs man och det är bara att flytta in!


Vardagsrum
Underbart vardagsrum med fransk balkong och andra fina detaljer såsom stuckaturer och takrosett. Här finns plats för både en stor soffa och ett matbord som går att duka upp för många gäster vid behov.
Under sommarhalvåret har du härifrån utsikt över trädet utanför som snart är i full grönska.

Kök
Trivsamt kök som är utformat längs två sidor. Solen skiner in här under tidig dag och gör rummet riktig ljust och trivsamt. Plats finns för ett mindre matbord. För större middagssällskap så kommer vardagsrummet till användning.

Sovrum 1
I anslutning till köket är det här sovrummet beläget, även det riktigt ljust från solen som skiner in under dagen. Rummet är stort och har plats för en dubbelsäng, nattduksbord och en byrå. Längs ena väggen finns flera garderober.

Planer finns på att bygga balkonger och balkongen kommer i sådana fall att ha utgång från det här sovrummet. För mer information vänligen kontakta styrelsen.

Sovrum 2
I andra delen av bostaden, i anslutning till vardagsrummet, nås det andra sovrummet som även det är rymligt med plats för större säng. Två garderober finns längs ena väggen. Rummet har ett fritt läge utan någon direkt insyn.

Badrum
Det fräscha badrummet som går i en ljus färgskala är alldeles lagom stort med handfat, tvättmaskin, dusch med vikväggar samt WC.

Hall
Hallen har en central plats i bostaden och härifrån har du en trevlig vy över i princip alla bostadens rum. Hallen är möblerbar med plats för en byrå. En garderob finns här.