BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Hornstull

Verkstadsgatan 11

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 3923
  • 7243
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Verkstadsgatan 11!

Två trappor upp i huset finner ni en fantastiskt fin och välplanerad 30-tals trea om 84 kvm. Generös takhöjd i kombination med ljusinsläpp från två väderstreck gör att lägenheten är väldigt ljus. Fint bevarade funkisdetaljer såsom fin fiskbensparkett, spröjsade fönster och dörrar samsas med en smakfull och klassisk renovering av kök och badrum.

Ni välkomnas in genom den trevliga hallen som knyter ihop hemmets alla rum. Nyrenoverat kök som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om förvaringsmöjligheter bakom ljusa skåpsluckor samt bra arbetsytor tack vare stor bänkskiva i sten. Stort vardagsrum med utgång till den härliga balkongen som vetter åt nordväst. Gott om plats för stor soffgrupp samt matbord för alla gästerna.Två stora sovrum som är belägna mot föreningens lugna innergård. Nyrenoverat badrum med klassisk 15*15 kakel. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och badkar.

Här bor ni på populära Verkstadsgatan, omringad av vackra fastigheter och omgivningar. Med närhet till många populära kvartersrestauranger samt grönområden och bad vid Långholmen, Tantolunden och Södermälarstrand finns här allt det bästa Södermalm har att erbjuda. Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje och flertalet busslinjer inom mycket korta avstånd.

Varmt välkomna på visning!