BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tullinge

Tullingebergsvägen 12D 2tr

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 5180
  • 1625
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen smakfullt inredda lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Kanske Tullinges bästa 2a - kom på visning och avgör själv!

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en härlig balkong med suverän milsvid utsikt över skog och grönskande omgivningar och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Ett påkostat stambytt badrum från 2009 i toppskick - verkligen ett badrum i harmoni! Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot grönskande skog och milsvid utsikt och solens strålar under stora delar av dagen skänker en behaglig känsla i vardagsrummet. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Tapetserade väggar. 

BADRUM
Snyggt badrum med helkaklade väggar och golv i sobert grå färg. Påkostat och verkligen sober inredning - modernt och lyxigt helt enkelt! Renoverat 2009. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ samt en dusch med duschväggar i glas. Dubbelt badrumsskåp med god förvaring, spotlight i taket. Toppklass! 

KÖK / MATPLATS
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll, diskmaskin samt en spisfläkt. Gott om plats för matbord med många, placera bordet mot hallen och du har gott om plats för stort sällskap.

BALKONG
Från matplatsen har man utgång till charmig balkong med en suverän utsikt och grönskande omgivningar. En balkong helt utan insyn med platsbyggd bänk och verkligen en plats för skön avkoppling - harmoni är ordet!

SOVRUM
Rofyllt sovrum utan insyn mot den lugna rogivande gården. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng och god förvaring med garderober. 

HALL
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av två garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.