BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjöbaden

Ljuskärrsvägen 44

  • 2 rum och kök
  • 63.3 kvm
  • Såld
  • 3868
  • 3148
Värdera din bostad

Beskrivning

Har ni varit på visningen eller är intresserad att komma på visning: Kontakta ansvarig mäklare.

- Högst upp i huset, högsta punkten i området
- Hörnlägenhet
- Insynsskyddad
- Milsvidd utsikt från fönsterna
- Balkong i söder, sol hela dagen
- Välskött och stabil förening

Hörnlägenhet högst upp i huset på högsta punkten i området! Lägenheten har en fantastisk rymd och känsla i och med det höga läget med den vackra fria utsikten. Ljuset flödar in ostört genom fönsterna då den är placerad i väderstrecken sydost. Bättre balkongläge är svårt att hitta, solen når balkongen så fort den tittar fram på himlen till att den går ner!

Bostaden är i fint skick om två rum och kök högst upp i fastigheten. Milsvidd utsikt från balkongen, sjöglimt! Populära Ljuskärrsberget med bekvämt avstånd till golfban, badsjö, havsbad, natur, service och allmänna kommunikationer. Till Saltsjöbanans station - Tippen är det ca 400 m. Rekreation och service utanför knuten!

Välkomnande entré med öppen planlösning mot vardagsrummet. Genomgående fräscht parkettgolv och tak med träpanel i hela lägenheten. 

Vardagsrummet har stora fönster samt utgång till balkongen som är cirka 7 kvm och ligger i söderläge. Balkongen har tak som skydd mot regn. 

Härligt kök med matplats för flera. Sjöglimt från fönstret. Köket är utrustat med: fullstor kyl och frys, fläkt, spis, varmluftsugn, diskamskin. Vitvarorna från Bosch. Bra med förvaringsutrumme. 

Insynsskyddat sovrum med fint ljusinsläpp, gott om plats för en stor dubbelsäng med nattduksbord på bägge sidor. Två stora garderober. 

Välhållet badrum med trevligt och praktiskt fönster. Utrustat med Duschkabin, handfat, tvättpelare med vitvaror från Bosch och en WC

Till bostaden hör ett förråd om ca 6 kvm

Brf Ljuskärrsberget 1 är en mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi!