BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vårby

Masmovägen 17A

  • 12 rum och kök
  • 289 kvm
  • 9.995.000 kr
  • 6455
  • 13120
Värdera din bostad

Beskrivning

Kontakta mäklaren för VIP-visning; Nu kan du sluta drömma! Här finner du ett nybyggt hus med ett sjönära läge, nära stan med goda kommunikationer. Området är ett lugnt och mysigt familjeområde och huset i sig är perfekt för den stora familjen, eller för den som söker ett hus med stor uthyrningsdel med egen ingång. Att bo här innebär ett insynsskyddat läge med natur som närmsta granne. Här har du också ett otroligt ljusinsläpp på grund av de stora fönsterna. Detta nybyggda hus (2019) med optimalt planerad planlösning erbjuder 2 stora sällskapsdelar, 8 sovrum, varav 2 på bottenplan och 6 på övervåningen. På varje våningsplan finns också 2 badrum. Kök och tvättstuga finns på bottenvåningen. Möjlighet att bygga uteplats i anslutning till huset finns på både fram och baksida. Husets läge är perfekt oavsett årstid och sommartid kan du till och med se båtarna passera! Till huset hör separat garage med plats för en bil och möjlighet för ytterligare parkeringsplatser finns på tomten. Välkommen på visning! Kommunikaitoner: ca 2 km till E4an samt Masmo tunnelbana endast 5 minuter från huset.
Byggnadstyp: 1,5 planshus
Byggår: 2019
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: 3glas
Yttertak: Plåt
Uppvärmning/Ventilation: Bergvärme, självdrag
Mellan/vindsbjälklag: Trä
Vatten & avlopp: Kommunalt

-Uthyrningsdel med egen ingång
-Kan göras till två separata hus
-Öppna ytor
-Sjönära
-Nybyggt
-Topprenoverat
-Besiktigat
-Goda kommunikationer
-Lugnt område
-Familjevänligt
-Bra ljusinsläpp
-Något för den kräsna
-Perfekt för den stora familjen
-Flera ingångar
-Trädgård med potential
-Stora sällskapsytor
-Separat garage
-Grönområde runt knuten
-Hög mysighetsfaktor

 

Fastighetsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Friköpt - Småhus. 12 rum och kök varav 8 sovrum.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 9.995.000 kr .

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Områdesbeskrivning

Masmo är ett bostadsområde i Huddinge kommun som ingår i tätorten Stockholm. Området gränsar bland annat till Gömmarens naturreservat genom Masmoberget i sydöst till Glömsta, i väster till Albysjön och Vårbyfjärden. Masmo var ursprungligen namnet på ett torp tillhörande Glömsta gård. Torpet finns kvar som uthus till Masmo villa (Masmovägen 23) uppförd 1907 för doktor Thorbjörn Hwass efter Ferdinand Bobergs ritningar. Masmo är ett område som det kommer att satsas mycket på framöver. Under hösten öppnar ett nytt gym, och i området nedanför tunnelbanan ska en ny park anläggas och moderna miljövänliga flerbostadshus med vinterträdgårdar ska uppföras. Det planeras även för en ny livsmedelsbutik.

Kommunikation

Station Masmo trafikeras av T-bana (röda linjen) och den togs i bruk den 1 oktober 1972. Avståndet från Masmo till Slussen är 16,1 kilometer och dit når man på ca 25 minuter. Masmo station är en underjordsstation i bergrum under Masmoberget 20-45 meter under marken. En biljetthall med entré från Solhagavägen. Konstnärlig utsmyckning; målade plåtar, Ta ner solen i tunnelbanan av Staffan Hallström och Lasse Andréasson, 1971. Bussar går även från glömstavägen till bl.a. Skärholmen, Kungens Kurva, Huddinge och Flemingsberg. I Flemingsberg finns pendeltåg som går både mot Stockholm C och Södertälje Syd. Tre stora köpcentrum finns i närheten som lätt kan nås med buss eller bil, Kungens Kurva, Skärholmen och Huddinge Centrum.

Natur och fritid
Vid Flottsbro friluftsområde finns skidbacke, bad, samt vandringsleder som t.ex (Sörmlandsleden). Här finns möjlighet att åka skridskor på Albysjön vintertid. Förutom detta har Flottsbro en konferensanläggning till sitt förfogande. Läs mer om Flottsbro www.flottsbro.se

Skolor och Barnomsorg
Populära radhusområdet Myrstuguberget ligger ovanför masmovägen och har både omtyckt förskola och skola. Både förskola och friskola åk 1-5 finns i området.