BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Grönbrinksgatan 10, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 5975
  • 4938
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna optimalt planerade 3:a som är i toppskick på populära Liljeholmskajen. Här bor ni i ett utmärkt läge som bjuder på både natur och storstadspuls med oslagbara kommunikationer inom gångavstånd. På sommaren kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger i närhet till fastigheten. Lägenheten har allt man kan önska; I princip ingen insyn, stor balkong i härligt läge, genomgående hög standard, social planlösning och mer därtill.

De 70 väldisponerade kvadratmetrarna bjuder på genomtänkta materialval och fint ljusinsläpp tack vare generösa fönsterytor. Här välkomnas ni av en rymlig hall utrustad med goda avhängningsmöjligheter och inbyggda garderober som löser många förvaringsproblem. Hallen leder vidare till det ljusa och luftiga vardagsrummet med plats för såväl soffgrupp, förvaring som större matsalsbord. Från vardagsrummet finner ni även utgången till den väl tilltagna balkongen i sydost med hemtrevlig trätrall. Här kan man avnjuta såväl morgonkaffet som sena middagar. Balkongen är även inglasad.

Den delvis öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger lägenheten en luftig känsla och social atmosfär. I kökets möts ni av modern och stilren inredning med matchande luckor och kakel. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och extra mycket förvaring tack vare välplacerade överskåp. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spishäll, fläkt, integrerad ugn och micro samt kyl/frys.

Lägenheten har två fina och rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Ena sovrummet erbjuder är ett master bedroom med härligt ljusinsläpp och plats för dubbelsäng och sängbord. Rummet har mycket bra förvaring tack vare inbyggd garderobs system.

Badrummet i lägenheten är rymligt till storleken och stilfullt inrett. Rummet är utrustat med wc, toalett och praktiskt infällbara duschdörrar i glas. Här finns även en tvättdel beståendes av tvättmaskin och torktumlare ståendes under en praktiskt bänk i arbetshöjd med ytterligare förvaring i monterade väggskåp ovan.

Lägenheten är belägen i det mysiga området Liljeholmskajen med med caféer, restauranger och butiker precis invid Årstavikens vatten. På bara några minuters gångavstånd nås Liljeholmstorget med sina cirka 90 butiker, restauranger och utomstående kommunikationer i form av såväl tunnelbana som tvärbana och bussar. Omgivningarna bjuder på härliga promenadstråk och grönområden och med en kortare promenad tar ni er även över till Södermalm.

    •    Stor balkong
    •    Sociala sällskapsytor
    •    Genomgående hög standard

Varmt välkomna på visning!