BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen - Hägersten

Liljeholmsgränd 4

  • 5 rum och kök
  • 145.5 kvm
  • Såld
  • 12543
  • 2316
  • 8314
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns en unik möjlighet att flytta till populära Brf Rosteriets största och bästa lägenhet om två våningar på ca 145,5 kvm. Detta är ett hem med härlig atmosfär och som har allt man tänka sig; Många sovrum (3-6) om så önskas, genomgående vitlaserad ekparkett i hela etagelägenheten, stor terrass om ca 15 kvm med härligt västerläge, utsikt över sjön Trekanten och endast några få steg ifrån föreningens gemensamma pooler. Lägenheten är belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer! Tunnelbanan ligger ca 50 meter från fastigheten och tar er in till City på 10 minuter.

NEDRE PLAN:
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rummet erbjuder en härlig atmosfär med generösa fönster från golv till tak som släpper in rikligt med ljus. Köket är i toppklass, här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och mycket bra förvaring. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin, inbyggd micro samt kyl och frys i fullhöjd. Mellan kök och vardagsrum bryts rummet naturligt av ett matbord för ca 10-12 personer. Här kan trevliga middagar avnjutas. I vardagsrummet finns det gott om plats för soffa, fåtölj samt tv-möbel. Från rummet finner ni utgång till den rymliga terrassen med härlig kvällssol och trevlig sjöutsikt över Trekanten. Här ryms både matbord, loungedel och grill. Terrassen fungerar väldigt bra som ett extra rum sommartid och är en perfekt oas för middagar i solen.
På nedre plan finns även ett stort sovrum med mycket bra förvaring tack vare flertalet garderober.


Ett modernt och rymligt helkalklat badrum som erbjuder; WC, kommod med matchande spegel, dusch med glasvägg och en praktisk tvättavdelning med förvaring ovan. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och goda möjligheter till förvaring. Här når ni trappan till övervåningen. Under trappen finns även praktiskt förvaring där man utnyttjat utrymmet maximalt hela vägen.

ÖVRE PLAN:
Ni välkomnas till ett fantastiskt vardagsrum/sällskapsrum med flera stora fönsterpartier från golv till tak som släpper in mycket ljus i det luftiga rummet. Vardagsrummet har möjligheter att delas av till två rymliga sovrum om så önskas se alternativ planlösningar. På övervåningen finner ni 2-3 mycket bra sovrum. Två generösa sovum med gott om förvaring. Det tredje rummet är ombyggt och passar utmärkt som ett arbetsrum eller sovrum med egen entré. Även här erbjuds ett rymligt helkaklat ljust badrum med dusch.

Missa inte chansen att förvärva denna drömlägenhet i Liljeholmen nära till både natur och Södermalm!