BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra Orminge

Ormingeringen 60B

  • 3.5 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 3753
  • 2867
Värdera din bostad

Beskrivning

Hemtrevlig och fin bostad i en av Orminges absolut populäraste föreningar. Här bor du en trappa upp i huset i en ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fantastisk rymd. Bostaden är genomgående med fönster både åt öster och väster. Från vardagsrummet nås den fina balkongen med härlig förmiddagssol fram till ca kl. 13-14 på sommaren.

Bostaden är i fint skick med två bra sovrum där ena kan delas av till två mindre. Det finns även en klädkammare som kan användas som sovalkov. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, tilltänkt med goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare.

De två sovrummen är välplanerade för både större sängar och garderober och så finns det två rymliga badrum där ni har toalett och dusch i båda för att slippa den trängseln på morgonen. I det större badrummet finns tvättmaskin och även ett badkar. Vardagsrummet är perfekt planerat för en stor soffgrupp och tv-bänk, härifrån når du balkongen. Ljust kök som har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med spishäll, köksfläkt, inbyggd varmluftsugn, kyl/frys och en diskmaskin. Naturlig matplats vid fönstret i köket.

Genomgående fräscht trägolv i bostaden med ljusa väggar och vitmålat tak. 

Populär förening där Tv grundutbud och bredband är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus och postboxar i porten. 

- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Fullt utrustad maskinellt
- Fint skick rakt igenom
- ca 4 kvm stort förråd
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil och populär förening.