BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ektorp

Edinsvägen 12

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 4881
  • 2687
Värdera din bostad

Beskrivning

Här bor du högt upp på 7:e våningen i populära Ektorp nära Centrum och bra kommunikationer med täta avgångar. 

Fin bostad i ogenerat läge högt upp i huset. Fantastisk ljusinsläpp från stora fönsterpartier som sträcker sig längs hela fasden. Härlig inglasad balkong där plats finns både för att sola och äta en måltid. 

- Högt upp i huset, vån 7
- Inglasad balkong med eftermiddagssol
- Väldisponerade rum
- Närhet till natur
- gångavstånd till fantastiska kommunikationer med täta avgångar

Stor välkomnande hall med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter. Vidare in på vänster sida finns ett väldigt generöst master bedroom med garderobsvägg och plats för en stor dubbelsäng med nattduksbord på bägge sidor om sängen. Det andra sovrummet nås också från hallen som är navet i bostaden. Detta sovrum är också rymligt med plats för en dubbelsäng och garderobsförvaring. Fräscht och yteffektivt badrum med helkaklade väggar och våtrumsmatta. Badrummet är utrustat med badkar, handfat och wc. Plats finns för tvättmaskin.

Längst in i bostaden har man en härlig rymd och fantastiskt ljusinsläpp i vardagsrummet. Fönster i två vädersträck och utgång till den inglasade balkongen med ett fantastiskt läge. På balkongen har du sol från 13:00 på högsommaren till den går ner bakom vattentornet. Köket är välplanerat med gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Utrustningen består av en fullstor kyl och en frys, spishäll, spisfläkt, diskmaskin, varmluftsugn och en microvågsugn. Generös matplats för 6-8 personer vid köksfönstret. 

Förråd tillhör bostaden.

Denna väldisponerade och fräscha bostad måste upplevas på plats!