BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla Strand

Sickla Strand 76

  • 2 rum och kök
  • 50.5 kvm
  • Såld
  • 6267
  • 3428
Värdera din bostad

Beskrivning

Härligt sjönära läge där du kan ta på dig badkläderna för att svalka kroppen precis utanför huset i härliga Sicklasjön eller snöra på sig skridskorna på vintern och ta några skär! Här bor du billigt i en förening med fantastisk ekonomi och låg avgift. Möjlig 3:a. Kom och upplev bostaden på plats!

Välplanerad 2:a om 50,5 kvadratmeter med fin vardagsrums utsikt mot Sicklasjön. Bostaden är bra planerad med stort ordentligt kök för både matlagning och middagar med matplats för 6-8 sällskap, välplanerat vardagsrum för soffa och TV samt kontorshörna och en sovrum med gott om plats för en större säng och garderob. Fräscht, nytt badrum med helkaklade väggar och klinker på golv med golvvärme, intyg finns. Gammal och stabil förening där även bredband och tv (grundutbud) ingår i avgiften.

Centralt belägen hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Direkt anslutning från hallen når man det fräscha badrummet med WC, dusch, handfat och plats för en tvättmaskin. Direkt till vänster från hallen är det välplanerade vardagsrummet med en kontorshörna. Vardagsrumsfönstret ger vackert ljusinsläp från söder och har en fin utsikt mot Sicklasjön. Från vardagsrummet nås ett yteffektivt sovrum med plats för en större säng och garderober. Köket är stort och väldisponerat för den matglade med gott om arbetsyta och förvaring. Här finns också möjlighet att bjuda över familj och vänner på större middagar. 

Fin och fräsch bostad med ekparkett på golvet och nymålade väggar och tak. Renoverat och fräscht badrum från 2014 med kakel, klinker och golvvärme. Köket har vita luckor, glaskakel som stänkskydd och en mörk laminatbänkskiva. Köket är utrustat med vitvaror i nytt och bra skick såsom en kyl/frys i rostfritt utförande, micro, diskmaskin, spishäll, varmluftsugn och kolfilterfläkt. 

- Möjlig 3:a
- Sicklasjön nås några meter från bostaden för bad och skridskoåkning
- Låg avgift där tv och bredband ingår
- Väldigt stabil förening, ca 2400 kr lån/kvm
- Naturnära läge men samtidigt direktkontakt med Sickla Köpkvarter. 
- Renoverat badrum med golvvärme, intyg finns