BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollareslingan 3

  • 4 rum och kök
  • 101 kvm
  • 4.795.000 kr Utgångspris
  • 14750
  • 7086
Värdera din bostad

Beskrivning

Denna bostad andas snygg design, påkostade materialval, välbyggt med dolda rör och golvvärme. Vill ni dessutom ha en väldisponerad familjebostad med både balkong och sjöutsikt. Då måste ni se denna på plats! 

Sjöutsikt mot Lännerstasundet med fönster längs hela fasaden. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna samtidigt som du lagar mat och umgås med familjen. I föreningen finns tre takterasser att nyttja.

Bostaden har en genomtänkt planlösning där de sociala ytorna är längst ut mot söder och Lännerstasundet vilket är det mest efterfrågade i sjönära områden. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vitvaxad enstavsparkett i ek och golvvärme. Fönsterbänkar i ljusgrå terrazzo och vitmålade tak och väggar. 

- Högt belägen i och med det branta sluttande berget

- Ljus och väldisponerad bostad

- Sociala ytorna är placerad rakt mot söder med utsikten

- Fin sjöutsikt

- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, 3 takterasser och direktaccess till garaget

- Omgjord till en 3:a, möjlig 4-5 rok för den som vill

- 30 sekunder från gym

- Stort master bedroom 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 4 rum och kök varav 2 - 3 sovrum. Våningsplan 2, hiss finns. Lägenhetsnummer T3.1. Föreningen Brf Lord Lambourne.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 4.795.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 4 923 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband ingår). Andel i föreningen är 0.01809 %.

Driftskostnad

Totalt 420 kr/mån (5 040 kr/år) varav el 300 kr/mån, försäkring 120 kr/mån. Antal personer: 4. Driftkostnaderna är uppskattade.

Föreningen
Brf Lord Lambourne registrerades 2015 och omfattas av 3 flerbostadshus med adresserna Tollareslingan 1-3 samt Tollarevägen 53-57. Fastigheterna ligger i sutteräng med 5-9 våningar och innehar totalt 73 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt. Storleksfördelningarna på lägenheterna är följande:
1 rok - 8 st
2 rok - 21 st
3 rok - 14 st
4 rok - 24 st
5 rok - 6 st

Byggnadsår
2016/17

Uppvärmning
Bergvärme

Ventilation
Mekanisk till-och frånluft med återvinning.

Kommande renoveringar
Byggnaderna är nyproducerad varför något underhållsbehov utöver löpande underhåll ej beräknas föreligga under år 1-11.

Gemensamhetsutrymmen
- Bokningsbar relaxavdelning med bastu
- Gemensamhetslokal om 53 kvm som kan abonneras för större tillställningar
- Cykelrum
- Barnvagnsrum
- 3 Gemensamma takterrass
- Källarförråd
- Två soprum

TV- och internetanslutning
TV - Viasat
Internet - Fibernät finns via Zmarket vilket innebär att ni själva kan välja leverantör.

Bilplats
64 garageplatser varav 2 är handikapplatser.

Kommande avgiftsförändringar
Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Mark
Föreningen äger marken

Överlåtelseavgift
2,5 % av prisbasbeloppet (1162,5 kr).

Pantsättningsavgift
1 % av prisbasbeloppet (465 kr).

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande entré med ljusgrått terazzogolv och gott om utrymme för ytterkläder, skor och garderobsförvaring i fem stycken platsbyggda garderober. 

Sovrum
Två generösa och lättmöblerade sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och garderobsförvaring. Det ena sovrummet har tidigare varit två mindre sovrum där väggen slagits ut. 

Duschrum
Helkaklat duschrum och klinker på golvet med bekväm golvvärme, takduschset, vitt handfat, badrumsskåp samt wc.

Badrum 
Rejält helkaklat badrum med klinker på golvet med bekväm golvvärme. Badrummet har en praktisk arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare. Därtill finns även förvaring i skåp med inbyggd belysning undertill. Vidare är badrummet utrustat med wc, vitt handfat, badkar och takduschset. 

Kök
Köket är stilfullt designat för att passa in i den öppna planlösningen med den vackra utsikten. Här får du ta del av bostadens fina läge samtidigt som maten tillagas. Köket är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll, frihängande köksfläkt, varmluftsugn med microfunktion och diskmaskin. Gott om förvaring och arbetsyta och trevligt barhäng med sittplats. Köksbänken i rostfritt stål där diskhon är modernt integrerad. Bardelen kan minskas ner om man vill göra matplatsen framför köksön. Se alternativ planlösning. 

Matplats
Vid sidan av köket med utgång till balkongen finns stor yta för ett familjematbord och umgänge. Denna yta kan även göras till ett sovrum, se alternativ planlösning.

Balkong
Indragen och skyddad balkong i sydost med sol från morgon till sen eftermiddag. 

Vardagsrum
Perfekt hörna för en stor soffa och tv-möbler. Här får hela familjen plats!

Områdesbeskrivning

I Nacka växer skärgårdsstaden Tollare expansivt fram och här har man bevarat anor från1400-talet som ska göra sig påminda i den moderna vardagen. Tollare är ett fantastiskt område där både naturen, vattnet och storstan är i fokus. Området började bebyggas under 2012 och fortsätter kontinuerligt att växa med allt från små ytsmarta lägenheter till stora takvåningar och friliggande hus med unik arkitektur. Tollare förväntas vara färdigbyggt under 2020 och beräknas då försett drygt 1 100 familjer med nya unika hem. Här finns någonting för alla åldrar - familjeliv och egentid, jobb och fritid samt natur och storstad.?

I området finns en mindre livsmedelsbutik för dina vardagliga behov. I närområdet finns ytterligare butiker och närservice lättillgänglig. För den som önskar större shopping finns bland annat Nacka Forum med 150 butiker, caféer och restauranger inom räckhåll, samt Sickla Köpkvarter och Orminge Centrum.

Flertalet förskolor och skolor finns i närheten. På fritiden finns många olika aktiviteter för barnen, allt från naturliv till idrotter av olika slag.