BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vällingby

Abiskovägen 14

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 4713
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till detta fina ljusa boende i centrala Vällingby! Här bor du med närhet till kommunikation, butiker och grönområden, Bostaden har en optimal planlösning, stort badrum med alla bekvämligheter som kan önskas, stora fönsterpartier i två väderstreck, ordentlig vardagsrum för större sällskap, två rogivande sovrum samt en härlig balkong.

Väl inne i lägenheten möts vi av en välkomnande entré. Stort helkaklat badrum med alla bekvämligheter som kan önskas såsom tvättmaskin, dusch, handfat och spegelskåp. Lägenheten har en luftig och inbjudande känsla, tack vare generösa sällskapsytor och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finner vi ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp samt önskad möblering. Två stora rogivande sovrum med möjlighet för önskade förvaringsmöjligheter. Ett luftigt kök utrustat med bland annat kyl, frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, induktionshäll & diskho. Köket bjuder även på med härliga fönster som bidrar till ett behagligt ljusinsläpp.

En väl genomtänkt helhet som tillsammans med den inglasade balkongen, härliga sällskapsytor, fönsterpartierna i två vädersträck samt den optimala planlösningen gör detta till ett ytterst trivsamt boende.

Ett boende att längta hem till  - Varmt välkommen till visningen!

- Ytoptimerad trea
- Härlig balkong.
- Stora fönsterpartier i två väderstreck
- Nytt och fräscht
- Praktisk förvaring
- Promenad avstånd till Vällingby Centrum med ett mecka av kommunikationer