BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Norrmalm - Vasastan

Herkulesgatan 24, vån 7

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • 5.495.000 kr / Bud
  • 4977
  • 11132
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende med optimal planlösning på en av Norrmalms bästa adresser intill Drottninggatan! Här bor du med bekvämt gångavstånd till alla citys komunikationer via både pendeltåg och T-bana.

Väl inne i lägenheten finner du vackra ytskikt i modernt utförande och härlig balkong mot lugn innergård samt flera stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i toppskick med komplett utrustning inkl. diskmaskin. Badrummet är helkaklat och fräscht med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Två rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter.

Stabil och välskött förening med god ekonomi. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

 

 

- Drömboende

- Toppfin och ljus

- Härlig balkong mot innergård

- Optimal planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra moderna ytskikt

- Stora fönsterpartier

- Välskött fastighet

- Stabil Brf

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 3 rum och kök . Våningsplan 7 (5tr), hiss finns. Lägenhetsnummer 2072. Föreningen Brf Elefanten.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5.495.000 kr / Bud. Månadsavgift 3 671 kr (Värme, Vatten ingår). Andel i föreningen är 0.572 %.

Driftskostnad

Totalt 450 kr/mån (5 400 kr/år) varav el 250 kr/mån, försäkring 200 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade.

Föreningen

Förening och fastighet

Brf Elefanten är en stabil och mycket välskött äkta förening med god ekonomi som äger marken. 150 bostadsrätter och 8 lokaler. Fastigheten byggdes 2003.

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga, innergård och förråd. Cykelrum och barnvagnsrum finns på Vattugatan 13 från gatan och plan 4 från gården, Vattugatan 15 plan 4 från gården samt Klara tvärgränd från gården.

Bredband

Alla bostadsrätter har tillgång till bredbandsuppkoppling mot internet via Local Area Network med Bahnhof AB som leverantör. Föreningen har gruppanslutning med Bahnhof AB vilket innebär att alla måste betala 160 kr per månad vilket debiteras i månadsavin utöver de ordinarie avgifterna.

Kabel-TV

ComHem

Brf Hemsida

brf-elefanten.se

Kontakt styrelsen

styrelsen@brf-elefanten.se

Områdesbeskrivning

Perfekt läge för den som uppskattar att bo centralt med närhet till allt som storstan har att erbjuda. Ett stenkast från bl.a. Drottninggatan med dess stora utbud av restauranger, butiker och caféer. Endast några minuters avstånd till fots tar man sig till T-centralen och Centralstationen vilka är knutpunkter för både tunnelbanetrafiken och tågtrafiken. Även Arlandaexpress ligger mycket nära, vilket gör läget mycket lämpligt och attraktivt för storstadsmänniskan som ofta är på resande fot.

Ett område som är lätt att trivas med hela Stockholms utbud och service inom bekvämt gångavstånd!