BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Telefonplan

Snickerigatan 10, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 14890
  • 2912
  • 9134
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Telefonplans finaste trea högt upp i huset med påkostade tillval. En ljus och välplanerad gavellägenhet som vetter mot Konstfack. Här erbjuds generösa ytor, fina fönsterpartier samt rymlig balkong utan insyn. Närhet till vackra grönområden, lekparker och kommunikationer. Både hiss och garage finns i huset!

Mycket välplanerad lägenhet med spännande vinklar och rejäla fönsterpartier i tre väderstreck som släpper in rikligt med ljus in i lägenheten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt genom rummen. Ett stilrent, fint och fullt utrustat kök med gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Här finns gott om plats för matbord för större sällskap. Den maskinella utrustningen består av inbyggd diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Det erbjuds även en spishäll, fläkt samt integrerad ugn och mikrovågsugn.

Vardagsrummet är stort, ljust och rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj, soffbord och mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till den mysiga balkongen med morgonsol och fungerar väldigt bra som ett extra rum sommartid. Balkongen är rymlig ca 7 kvm och är en perfekt oas för middagar.

Lägenheten har två fina och rymliga sovrum med härlig utsikt. Ena sovrummet har fått en trevlig väggkulör som skapar en rofylld sovplats. Här finns även bra förvaring tack vare inbyggd Elfa system.

Hallen är mycket välkomnande med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av garderober. Badrummet är stort och ligger i anslutning till hallen. Ett fräscht helkaklat badrum med wc, kommod med matchande spegel, badkar och en praktisk tvättavdelning med förvaring ovan.