BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Industrigatan 14

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • 4385
  • 3402
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och välplanerad lägenhet på attraktiv adress invid Fridhemsplan. Lägenheten speglas av genomgående toppskick. Stilrena materialval, renoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare, stort sovrum med plats för dubbelsäng samt ett mindre sovrum/arbetsrum. Mycket goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt i klädkammare. Stabil och välskött förening med god ekonomi. Här bor man i ett oslagbart läge med närhet till kommunikationer, shopping, promenadstråk och parker.

Varmt välkomna på visning!

 

 

 

- Toppfin och ljus
- Genomgående planlösning
- Fönster i tre vädersträck med strålande utsikt över vatten och omgivningar
- Stilrena materialval
- Gott om förvaring i inbyggda garderober
- Ytterligare förvaring i klädkammare samt tillhörande källarförråd
- Kök med diskmaskin
- Renoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Välskött förening med god ekonomi
- Lugn gata med Fridhemsplans puls runt hörnet
- T-bana Fridhemsplan (blå & grön linje)
- Flertalet busslinjer samt flygbussar från Fridhemsplan
- Vackra promenadstråk längst Karlbergskanalen

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök . Våningsplan 1, hiss finns. Lägenhetsnummer 10. Föreningen Brf Bojen 9.

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 4 287 kr (Värme, Vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband (100/100Mbit) ingår). Andel i föreningen är 3.2696 %.

Driftskostnad

Totalt 650 kr/mån (7 800 kr/år) varav El 400 kr/mån, Försäkring 250 kr/mån. Antal personer: 2. Driftkostnaderna är uppskattade.

Byggnadsår
1934

Föreningen
Brf Bojen 9 är en äkta förening som består av 40 lägenheter med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt. Föreningen äger marken.

Utförda renoveringar
1985 Stambyte av samtliga V/A-stammar i kök och badrum
1985 Byte av el-stigare
1985 Fasaden tilläggsisoleras och putsas
2004 Renovering av hiss
2006 Målning av fönster
2006 Installation av bullerglas på fönster mot kanalen
2010 Målning av tak
2013 Underhållsplan upprättades
2013 OVK-besiktning
2014 Stamspolning
2014 Ny tvättmaskin och torkskåp i tvättstugan
2015 Rengöring av ventilationskanaler
2017 Balkonger renoverades
2017 Fasadrenovering 

Kommande renoveringar
Inga större renoveringar planerade. Föreningen har en underhållsplan som sträcker sig till 2032.

Gemensamhetsutrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd. I källaren finns tvättstuga utrustat med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel. På källarplan finns även ett hobbyrum och en bastu som kan nyttjas kostnadsfritt av medlemmarna. Cykelrum utanför entrén.

TV- och internetanslutning
Föreningen har Bredbandsbolaget som leverantör för kabel-tv och bredband. Basutbud av TV-kanaler samt bredband 100/100 Mbit/s ingår i avgiften.

Bilplats
Möjlighet till boendeparkering på närliggande gator för 1100 kr/mån.

Kommande avgiftsförändringar
Inga planerade höjningar. (Kontrollerat 2019-02-26)

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande. Juridisk person godkänns ej. 

Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp. Betalas av pantsättaren.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Rumsbeskrivning

Hall
Genom säkerhetsdörr nås den rymliga hallen med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i flera garderober. Ytterligare förvaring i klädkammare invid hallen. Ljust parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten. Väggar målade i vitt.

Kök
Längre in i lägenheten finns det stilrena köket med goda förvaringsmöjligheter bakom skåpsluckor i ljusgrått. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn, kolfilterfläkt och diskmaskin. Vitt kakel ovan köksbänk. Plats för matbord för 4-5 personer.

Vardagsrum
Stort och luftigt sällskapsrum med härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck. Här finns plats för både matgrupp, soffa, fåtöljer och annan möblering.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Mycket goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Från sovrummet har man en härlig utsikt över Karlbergskanalen och Vasastan.

Sovrum 2
Det mindre sovrummet ligger invid vardagsrummet och rymmer en säng och tillhörande möblering. Vitmålade väggar samt en fondtapet i ljust motiv.

Badrum
Helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med wc, spegelskåp, handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare, dusch med glasdörrar, handdukstork samt golvvärme.

Områdesbeskrivning

Välkommen till Kungsholmen och Fridhemsplan. Här finner du all tänkbar service en innerstadsboende kan önska. På gatorna kring lägenheten och i populära Västermalmsgallerian finner du bl.a. välsorterade mataffärer (Daglivs), bra shopping, caféer och konditorier såsom mysiga Haga Bageri och Les Petit Boudin, flertalet bra restauranger samt gym (SATS, Friskis, 24/7).

Kommunikationerna är också ideala med tunnelbanans blåa och gröna linje samt flertalet busslinjer inom 200 m från entréporten. Några minuter bort ligger härliga Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med sin sköna sandstrand. Passa på när tillfälle ges för en romantisk promenad längs Kungsholms strand och avsluta med ett glas på trevliga paviljongen längs Norr Mälarstrand.