BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Hornsberg

Franzéngatan 46, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 5225
  • 2456
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende med optimal planlösning samt två balkonger. Här bor du intill Stockholms mest eftertraktade strandpromenad med vattnet och solnedgången runt hörnet i en av områdets mest stabila föreningar.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där den genomgående planlösningen erbjuder ljusa ytskikt och flera stora fönsterpartier med fina ljusinsläpp. Här finns ett fräscht och modernt kök med perfekt utrymme för matplats. Vardagsrum med goda sällskapsytor öppet mot köket och anslutning till en av balkongerna. Två rogivande sovrum varav Master Bedroom är rymligt med bra förvaring i rymlig Walk-In Closet samt anslutning till den större balkongen mot barnvänlig innergård. Det mindre sovrummet är perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Helkaklat badrum med dusch, golvvärme och tvättmaskin samt torktumlare. Till lägenheten hör även ett stort förråd i källaren.

Mycket välskött Brf med god ekonomi där avgifterna sänktes förra året med 10%. Det finns gott om garageplatser med relativt kort kö som ombesörjs av styrelsen. Kontaktuppgifter till ansvarig finns på deras hemsida samt nedan vid behov.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, varmt välkommen!

- Två balkonger

- Fönster i två väderstreck

- Optimal och genomgående planlösning

- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare

- Toppfin med ljusa ytskikt

- Välskött brf med garage

- Bra förvaringsmöjligheter