BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Högalid

Högalidsgatan 36C

  • 2 rum och kök
  • 29 kvm
  • Såld
  • 5104
  • 4628
  • 8578
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en sekelskiftestvåa med alla rätt!

Högst upp i gårdshuset finner ni Södermalms mest välplanerade sekelskiftestvåa från år 1913, här har varje yta tagits tillvara på bästa vis. Fint bevarade sekelskiftesdetaljer samsas med en smakfull och varsam renovering med fina färgval. Hemmet har genomgående fina originalbrädgolv som har slipats och vitsåpats, generös takhöjd och fina ljusinsläpp. Som pricken över i har ni en rymlig balkong som vetter mot gården, en lugn och grön oas under sommarhalvåret. Gott om förvaringsmöjligheter tack vare den platsbyggda garderobsväggen i vardagsrummet, som utnyttjar takhöjden.

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, matbord samt ytterligare möblemang. Köket är perfekt för dig som gillar matlagning med goda arbetsytor och mycket förvaring. Köket är utrustat med diskmaskin. Sovrummet har sobert gråmålade väggar och plats för 140 cm bred säng (i dagsläget står här en 120 cm bred säng) samt platsbyggda hyllplan som målats i samma färg som väggen. Helkaklat och fräscht badrum med dusch. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett vindsförråd som ligger en trappa upp från lägenheten. Tack vare att alla fönster vetter mot gården är lägenheten väldigt tyst och skyddad från trafik. Tack vare planlösningen med ett separat sovrum passar lägenheten utmärkt för såväl en som två personer.

Föreningen äger marken och har låg belåningsgrad, samt många stora renoveringar bakom sig. Det finns en trevlig innergård samt bastu för medlemmarna. Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Här bor ni på bästa adress i Hornstull, med Högalidsparken precis utanför porten. Ett mycket lugnt, tyst och centralt läge på Söder. Närhet till många populära kvartersrestauranger samt grönområden vid Långholmen, Tantolunden och Södermälarstrand.

Varmt välkomna på visning!

- Högst upp i lugnt gårdshuset

- Välplanerade kvadratmetrar och separat sovum

- Nyrenoverat kök med diskmaskin

- Passar både singeln och paret

- Sobra färgval och platsbyggda hyllor samt garderober

- Bevarade originalgolv som har slipats och vitsåpats

- Härlig balkong mot grönskande innergård

- Solid och väl omhändertagen förening