BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen nedre

Hjärnegatan 9

  • 3 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 5521
  • 4394
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Hjärnegatan 9!

Tre trappor upp i huset finner ni denna optimalt planerade sekelskiftestrea anno 1905. Generös takhöjd om cirka 3.10 meter, fönster med djupa nischer, stuckaturer, höga golvsocklar och fina trägolv. Detta är hemmet för dig med högt ställda krav på boendet. Det höga läget i huset i kombination med den genomgående planlösning gör att lägenheten är väldigt ljus. Två bra disponerade sovrum som båda vetter mot den lugna innergården. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger sociala ytor. Köket är perfekt för dig som gillar matlagning med goda arbetsytor vid köksön samt bänkskivan. Invid fönstret ryms ett matbord för många gäster. Helkaklat och fräscht badrum med tvättmaskin. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Bygglov för franska dörrar har sedan tidigare beviljats i lägenheten från båda sovrummen ut mot innergården. Detta behöver dock förnyas.

Brf Skördemannen 1 är en väldigt stabil förening som äger marken, har många renoveringar bakom sig samt låg belåningsgrad. Det finns en trevlig innergård samt bastu för medlemmarna. Det finns inga stora renoveringar eller avgiftsförändringar inplanerade i dagsläget (kontrollerat med styrelsen 2019-02-14).

Här bor du med ypperligt läge på Kungsholmen med närhet både till kommunikationer från Rådhuset samt Fridhemsplan med två tunnelbanelinjer, flertalet bussar samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Nedre Kungsholmens breda café- och restaurangutbud finns runt hörnet, affärer i Västermalmsgallerian, samt flertalet gym och butiker. Njut av naturen och promenera längs den populära och vackra sträckan vid Norr Mälarstrand. På gatan finns den mycket populära restaurangen Agnes.

- Välbevarade originaldetaljer
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Mycket smakfullt renoverat kök
- Vackra spröjsade fönster
- Extra förvaring i tre inbyggda garderober
- Välskött brf med mycket god ekonomi
- Tillhörande separat källarförråd
- Nära service och kommunikationer

Varmt välkomna på visning!