BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Mössebergsvägen 13

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 5368
  • 2517
Värdera din bostad

Beskrivning

Rymlig och välplanerad 2,5:a med genomgående fräsch känsla och underbart ljusinsläpp. Lägenheten är inflyttningsklar då kök, badrum och ytskick är i mycket gott skick. I badrummet finns dusch med glasväggar, handfat med kommod och förvaring samt tvättmaskin. Dessutom har badrummet golvvärme. Köket är fullt utrustat med allt du kan tänkas behöva. Gott om förvaring, arbetsytor och ett hgärligt ljusinsläpp även här. Självklart finns diskmaskin att tillgå!
Vardagsrummet har stora fönsterpartier vilket ger ett bra insläpp av dagens första solljus. Här ryms en stor soffgrupp samt mediamöbel. Avgränsat i anslutning till köket finns en smart matplats som även kan göras om till perfekt barnrum eller öppnas upp mot resten av vardagsrummet. Här finns redan en garderob förberedd inne i hörnet.
Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt generöst med förvaring.
Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdeteljer så som furugolv, fiskbensparkett samt härliga fönster
nischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Högklippan 9 är en välskött förening med 35 lägenheter, något som är ovanligt för Traneberg. Stor och trygg förening således med många stora renoveringar gjorda samtidigt som ekonomin är stabil och välskött. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter.

- Möjlig trea!
- Härlig balkong med trevlig morgonsol!
- Stabil förening
- Några minuter till tunnelbanan
- Påkostad lägenhet i mycket bra skick!
- Optimal planlösning
- Högt i tak
- Rymligt vindsförråd


Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.