BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg/Minneberg

Svartviksslingan 3

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 4219
  • 13408
Värdera din bostad

Beskrivning

- Stor balkong utan insyn
- Stabil förening med övernattningslägenhet
- Några minuter till tunnelbanan
- Påkostad lägenhet i mycket bra skick!
- Optimal planlösning
- Rymligt förråd
- Hiss i fastigheten
- Högst upp i fastigheten
- Fönster i tre väderstreck
- Stor Walk-in-closet

Ett av områdets bästa lägen beläget centralt i Traneberg. Nära till tunnelbana och Alviks Torg, men samtidigt med Ulvsundasjön precis runt hörnet och grönområden precis utanför dörren. I fastigheten åtnjuter du även hiss vilket är sällsynt i Traneberg. Vidare förfogar föreningen över en uthyrningslägenhet, tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd samt parkering- och garagemöjligheter. Till tunnelbanan går du dörr till dörr på några få minuter likväl som till Alviks torg där du har matbutiker, gym, banker och trevliga restauranger. Ett oerhört praktiskt läge nära Mälaren i en lugn och skön omgivning med härlig grönska. Utöver tunnelbanan finns även tvärbanan nära till hands som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och söderut via Essingeöarna och Liljeholmen till Sickla. Dessutom kan du ta dig genom Bromma med Nockebybanan samt att det finns bussar för lokala transporter.

Genomgående ljus lägenhet med en delvis öppen planlösning och ett underbart ljusinsläpp. Rymligt kök med plats för matbord. Här har du gott om förvaring, bra med arbetsyta i ett fräscht och charmigt kök. Fullt utrustat med kyl/frys, ugn, spis och fläkt samt fullstor diskmaskin. Helkaklat och fräscht badrum med badkar, dusch, toalett, handfat och förvaring. Vidare finns golvvärme samt el-uppvärmd handdukstork. Dessutom finns möjlighet att installera tvättmaskin. På andra sidan av den praktiska hallen finner du sovrummet som har plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Tack vare sovrummets storlek får du enkelt plats med även en barnsäng. Dessutom finns här ett par ordentliga garderober med smart förvaring! Vardagsrummet erbjuder matplats alternativt skrivbordshörna, soffgrupp samt TV-hörna. En genuint genomtänkt och trivsam lägenhet!

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad från centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet med hiss och övernattningslägenhet. Var god kontakta mäklaren för mer information.

Varmt välkommen på visning.

Mvh, Fredrik Wolffelt
BoSthlm
073-405 11 11
fredrik@bosthlm.se