BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Gamla huddingevägen 453

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 5823
  • 2837
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa med härlig balkong på Gamla Huddingevägen 453!
Lägenheten erbjuder genomgående goda ytor med stort kök, rymligt sovrum och ett ljust och lättmöblerat vardagsrum.   Härlig balkong som ligger med ett insynsskyddat och soligt läge med utsikt över Örbys villaidyll.

Ljus och välkomnande hall med parkettgolv som är enhetligt i hela lägenheten frånsett badrummet. Väggarna är målade i ljusa färger. Här erbjuds avhängningsmöjligheter.

Väl tilltaget kök som gör matlagningen enkel med goda arbetsytor samtidigt som det rymmer ett matbord för större sällskap. Köket går i vitt och matchas snyggt med rostfritt och arbetsbänk i trä. I kökets utrustning finns spishäll, spisfläkt, ugn, integrerad mikrovågsugn samt diskmaskin.

Ljust och luftigt vardagsrum som har utgång till lägenhetens mysiga balkong. Balkongen ligger utan insyn med utsikt över inbjudande villaträdgårdar.

Sovrum där du med enkelhet kan möblera med dubbelsäng. God förvaring erbjuds i en stor garderob med spegeldörrar.

Fräscht badrum med klinkergolv och kaklade väggar. I badrummets utrustning finns wc, tvättställ med kommod, spegelskåp och badkar.


Här bor du i en stabil förening belägen i populära Örby med närhet till allt. Inom promenadavstånd finns matbutik, busshållplats, Älvsjö station med pendeltåg mm.

-Balkong
-Goda förvaringsmöjligheter
-Optimal planlösning
-Ljus bostad med vackra ytskikt
-Fräscht badrum med klinker och kakel