BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Tjustgatan 5

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 7990
  • 5457
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna ljusa, väldisponerade tvåa, belägen högst upp i huset, med balkong i västerläge och utsikt mot grönskan i Skånegläntan och Rosenlundsparken. Här bor du på en lugn återvändsgata, men bara ett stenkast från pulsen på Medborgarplatsen och restaurangerna i Sofo. En dröm för dig som vill kunna njuta av både fågelkvitter och storstadsliv.

 

Lägenheten har en yteffektiv, ljus och social planlösning. Centralt beläget kök (retrorenoverat 2017) med gott om förvaringsytor och burspråk med matplats för 4 personer. Vardagsrum med stora fönster och utsikt över taken. Sovrum med walk-in-closet och plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med dusch, golvvärme, infällda spotlights och tvättmaskin. Hall med två garderober. Rymlig, solig balkong. 

 

Via hissen har du direkt access till förenings garage med 80 platser (kort kö till plats för 874 kr/mån). Föreningen har även en lummig, möblerad innergård. 

 

Brf Mallen 9 är en äkta förening med god ekonomi och låga avgifter som äger marken. Många dolda tillgångar i form av sju hyresrätter och 12 hyreslokaler. Det finns inga planerade avgiftsförändringar. 

Området bjuder på såväl park- och grönområden, samtidigt som Götgatan och Medborgarplatsen, med dessa stora utbud av restauranger och butiker ligger mycket nära. För dig som gillar promenader, löpturer eller bad så ligger Årstaviken bara några hundra meter bort. Mycket goda kommunikationer med såväl Skanstulls som Medborgarplatsens tunnelbana och Södra Stations pendeltåg nära. 

 

Ljus och trivsam 2:a med välplanerade kvadratmetrar

Högst upp i huset på våning 6

Här är det lätt att trivas med lugnet och samtidigt närheten till puls och nöjen

Trevlig balkong med eftermiddags- och kvällssol och utsikt över grönskan i Skånegläntan och Rosenlundsparken

Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier 

Härlig rymd och gott om sällskapsytor

Trevlig, möblerad innergård för fest och sällskap

Stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet

Goda kommunikationer med både Mariatorgets och Medborgarplatsens T-bana, Södra Station med pendeltåg samt flertalet busslinjer endast minuter bort

Gott om förvaringsmöjligheter i en stor walk-in-closet

Garage i huset med direkt access från hissen