BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 81, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 5439
  • 3335
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till 3:an som har allt! Toppfin hörnlägenhet högst upp i K-märkt hus med milsvid fri utsikt. Den gamla charmen är bevarad med fina originaldetaljer, högt i tak och vackert vitlaserat parkettgolv. Fönster i 3 väderstreck som släpper in mycket ljus. Balkong i fritt och soligt sydvästläge.

- Balkong i sydvästläge högst upp i huset
- Möjlig 4:a
- Välplanerat kök med gott om arbets- och förvaringsytor
- Genomgående smart planlösning
- Fönster i 3 väderstreck
- Hiss i huset

Ett stort kök som är fullutrustat och med plats för många gäster. Stort socialt vardagsrum samt två utmärkta sovrum. Fräscht helkaklat badrum med fönster och plats för tvättmaskin. Hall med inbyggda garderober. Nymålade väggar och snickerier i samtliga rum. Går att lätt bygga om till en 4:a!
Stark äkta BRF med mycket god ekonomi, se årsredovisning och hemsida. Fastigheten är renoverad och gästlgh finns i BRF.
Här bor du lugnt men ändå nära Årsta torg och allt som det erbjuder. Goda kommunikationer utanför porten med bussar och tvärbanan vid Årstafältet. Det tar ca en kvart att promenera till Globen alt. Gullmarsplan som har all tillänglig kommunikation och service.

Rymlig entré med goda avhängningsmöjligheter och gott om garderober. Nylagt klinkersgolv.
Den inre tamburen erbjuder plats för arbetsplats eller extra garderober.

Stort och luftigt vardagsrum med sol större delen av dagen från fönsterpartier i både väst och söder. Utgång till balkong i söderläge och med fri utsikt. Vackert vitlaserat ekgolv. Plats för både större soffgrupp och en extra matplats, om så önskas.

Ett stort nyrenoverat kök med goda arbetsytor och generöst utrymme för större sällskap.
Vitt kakel med vit fog ovanför köksbänk i massiv ek. Fullständig maskinell utrustning. Kolfilterfläkt, varmluftsugn, induktionshäll, Stor kyl och frys samt diskmaskin. Gott om förvaring i många rymliga skåp och lådor.

Sovrum 1
Ett stort och ljust sovrum med fönster utan insyn. Gott om plats för dubbelsäng samt goda förvaringutrymmen i garderoben. Vitlaserat ekgolv.

Sovrum 2
Rymligt sovrum som kan fungera som det perfekta barnrummet eller arbetsrum. Stort fönster och vackert parkettgolv.

Badrum med frostat fönster och vackert klinkersgolv. Perfekt duschlösning med duschhörna. Handfat . Spegelskåp och badrumskåp. Vägghängd toalett.