BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Östra Orminge

Björkholmsvägen 117

  • 5 rum och kök
  • 97 kvm
  • Såld
  • 7320
  • 648
  • 4868
Värdera din bostad

Beskrivning

Gavelradhus med minivilla känsla i drömläge på en av områdets attraktivaste adresser. Har ni sett radhus tidigare i området kommer ni inse varför detta ligger helt fantastiskt till. Måste upplevas på plats!

- Gavelradhus längst in på gångstigen
- Södervänd uteplats och gavel mot väster med mysigt anlagd mark för fantastiska sommarkvällar med kvällssol
- Ingen insyn alls
- Stenkast till motorvägsbuss 445 mot slussen
- Renoverat kök och badrum

Välkommen till detta fina gavelradhus i populära östra Orminge på den attraktiva adressen Björkholmsvägen. Här bor ni längst in på innergården där ingen går förbi då gångstråket slutar vid huset. Från vardagsrummet tar man sig ut till en soldränkt södervänd och stor uteplats. Från uteplatsen är det en trappavsats ner mot skogsmark och runt på gavelsidan i väster där det är lagt vit dekorsten. På gaveln av huset grillas det ofta i solnedgången eller så sitter man vilandes mot husväggen och fångar de sista solstrålarna. Gavelradhusets placering är verkligen magiskt. 

I bostaden finns en välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. I anslutning till hallen når man både det fina renoverade badrummet med kakel och klinker och det nyrenoverade köket med köksö. Köket är fullt utrustat maskinellt med fina tillval. Stort och ljust vardagsrum med plats för stor soffa och tv. Från vardagsrummet finns två stora dörrar med fönster som kan öppnas upp mot den södervända altanen. Ett stort master bedroom finns även på entrévåningen. 

En trappa upp i gavelradhuset finns tre mindre rum och ett gavelfönster samt takfönster. Idag är denna våning inredd med ett sovrum med dubbelsäng och klädförvaring i kattvinden på ett smart sätt. Sedan finns även ett litet allrum med plats för en mindre soffa och tv samt en sovalkov med ljusinsläpp från en fönsteröppning. 

Föreningen är väldigt stabil med låg belåningsgrad där också tv och bredband är inkluderad i avgiften. Parkeringsplats går att få. 

Äntligen är denna sällsynta lägenhetstyp till salu!