BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra Orminge

Ormingeringen 22, 2/2 tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 9944
  • 2789
Värdera din bostad

Beskrivning

Hör av dig för torsdagens privatvisning, fantastisk bostad där allt är perfekt!

Topprenoverad bostad i hörnläge, högst upp i huset som dessutom har en balkong i fritt västerläge med magiskt solläge och vackra solnedgångar. Bättre kan det inte bli för dessa 70 kvadratare. Planlösningen är också optimerad med fina materialval. Extra plus i kanten är att bostadsrättsföreningen Smaragden är en gammal och väldigt stabil förening!

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med två bra sovrum. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam planlösning med stora sällskapsytor. Välplanerade sovrum med plats för större säng, klädförvaring och skrivbord. Nytt och stilrent kök som är fullt utrustat maskinellt med, induktionshäll, diskmaskin, spisfläkt, fullstor kyl och frys samt varmluftsugn. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats vid fönstret för 4-6 personer. Balkongen nås från vardagsrummet i ett soligt, vackert och fritt läge. Balkongen är fullt möblerbar. 

Badrummet är nyrenoverat. Perfekt planerat med tvätt- och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan. Snyggt vitt tvättställ, stor spegel ovan med belysning. Välplanerad duschhörna med dusch-set och vacker mosaik, plats finns för badkar. Wc och handukstork finns också. Ljusblått mosaik-klinker och helkaklade väggar i vitt. Spotlights i taket och elburen golvvärme.

Bostaden har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Vitmålat tak. Till bostaden hör ett externt förråd som ligger i porten på ett bekvämt avstånd på samma våningsplan. 

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus och postboxar. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. 

- Bästa balkongläget mot ett soligt västerläge.
- Fri utsikt från balkongen
- Ingen insyn alls från någon av bostadens fönster
- Gångavstånd till bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Stabil förening, ca 4172 kr lån/kvm
- Fullt utrustad maskinellt
- Toppskick rakt igenom
- Bara att flytta in
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer