BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Spikskogatan 14, vån.5.

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • 4.800.000 kr Utgångspris
  • 3982
  • 2910
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till nya Älvsjöstaden! Ta tillfället att förvärva denna bostad med genomgående hög standard. Socialt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum som ligger i lugnt läge. Lättmöblerade ytor, stilfullt kök med stilrena materialval och gott om plats för matsalsbord för härliga middagsbjudningar och stor härlig balkong. Fantastiskt område med 10 minuter till centralen och gångavstånd till natur och badsjöar. Välkommen till en bostad att längta hem till!

 

Detaljbeskrivning  

Hall 
Trevlig hall med mattlackad 3-stavsparkett på golv öppnar upp mot bostaden. Ypperlig förvaring i påkostad garderob med praktiska skjutdörrar.

Vardagsrum 
Socialt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök ger en känsla av rymd och ljus som gör detta till en trevlig plats att umgås på tillsammans med vänner och familj. Luftiga och lättmöblerade ytor med mattlackat ljust parkettgolv, beigea väggar och generöst utrymme för möblemang skänker vardagsrummet en trivsam och social karaktär. Härifrån når man bostadens underbara balkong. 

Balkong 
Stor och rymlig balkong högt upp i huset med härlig kvällssol och med möjligheter att möblera efter eget tyckte och smak.  

Kök
Stilrent och modernt kök med vita skåpsluckor, bänkskiva i laminat och stänkskydd i vitt kakel. Gott om förvaringsmöjligheter i lådor och skåp över och under arbetsbänk. Rostfri kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikro, diskmaskin från Siemens och funktionella tryckknappsdimmer som skapar det perfekta ljuset. 

Badrum 
Fräscht och stilrent badrum med vitkaklade väggar och mörkgrå klinker på golv. Vägghängda skåp ovan praktisk arbetsbänk. Här finns all praktisk utrustning som kan tänkas behövas så som WC, badkar, spegel med LED-belysning, handdukstork, tvättställ med tillhörande kommod, torktumlare och tvättmaskin.

Badrum 2 
Fräscht och stilrent badrum med vitkaklade väggar och mörkgrå klinker på golv. Vägghängda skåp ovan praktisk arbetsbänk. Här finns all praktisk utrustning som kan tänkas behövas så som WC, duschhörna, spegel med LED-belysning.

Sovrum 1
Rogivande sovrum med gott om förvaring i garderob med skjutdörrar. Gott om plats för dubbelsäng och önskad möblering. 

Sovrum 2 
Härligt sovrum med mattlackad ekparkett och väggar målade i grått. Vackert ljusinsläpp från fönster. 

Sovrum 3
Härligt sovrum med mattlackad ekparkett och väggar målade i grått. Vackert ljusinsläpp från fönster. 

 

Generellt om bostaden

- Stor fyra

- Högt upp i huset

- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

- Expanderant område

- Nyproducerat

- Balkong i bra läge

- Väl tilltagna sovrum

- Två badrum

- 10 minuter till T-centralen

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 4 rum och kök . Våningsplan 5, hiss finns. Lägenhetsnummer 51501. Föreningen BRF Skattkistan .

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 4.800.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 5 104 kr (Värme, Kallvatten. ingår. Varmvatten, bredband/TV (obligatoriskt tillägg om 220kr/mån) Debitering för varmvatten delas lika på alla lägenheter ingår ej). Andel i föreningen är 0.6835 %.

Driftskostnad

Totalt 806 kr/mån (9 672 kr/år) varav el 450 kr/mån, vatten/avlopp 136 kr/mån, övrigt 220 kr/mån.

Förening och fastighet
Brf Skattkistan är en äkta förening som består av två hus med sammanlagt 170 bostadslägenheter och 8 bostadsrättslokaler. Ljusa och moderna lägenheter om ett till fyra rum och kök. I bottenplanet mot Sjörövarparken byggs en förskola med fyra avdelningar.

Byggnadsår
2018-2019

Uppvärmning
Fjärrvärme.

Gemensamhetsutrymmen
-Förningen kommer inneha utrymme för källsortering av sopor och sopsugsanläggning.
-Cykelrum
-Barnvagnsrum
-Städrum
-Fastighets- och rullstolsförråd
-Lägenhetsförråd som tillkommer med varje lägenhet
-Cykelparkering


TV- och internetanslutning
I månadsavgiften så ingår det Kabel-tv och internet och fastigheten kommer att ha abonnemang med Telias Triple-play (100/100 Mbit/s) innehållande IP-telefoni, bredbandsuppkoppling och grundutbud av tv-kanaler. För dessa tjänster kommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för detta.
Övrigt gällande månadskostnaden så kommer det tillkomma en individuell kostnad för varmvatten och hushållsel.

Parkering
Föreningen kommer ha 85 stycken parkeringsplatser för bilar, samt 4 parkeringsplatser som avser MC. Dessa kommer vara färdiga i takt med inflyttningen av lägenheterna.

Kommunikationer

5 minuters promenad till Älvsjö torg. Från Älvsjö torg kan man ta pendeltåget till T-centralen på 10 minuter.