BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen - Högdalen

Skebokvarnsvägen 285, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 37.5 kvm
  • 2.100.000 kr / Såld

Beskrivning

Du som letar efter en perfekt planerad etta med låg avgift, separat kök med matplats och en rymlig balkong inser säkert hur unikt det här tillfället är. För förutom en lägenhet i gott skick, så har du här chansen att bli medlem i en stabil HSB-förening med med låg belåning på bara 2.621kr/kvm!

Med en optimal planlösning och ett generöst ljusinsläpp blir detta till ett underbart hem där ljuset flödar och med balkong i bästa läge är detta verkligen en lägenhet att trivas i. Här välkomnas ni av en trevlig hall med både garderober och klädkammare samt goda avhängningsmöjligheter på hatthylla. Allrummet har en fantastisk rymd med ett stort fönsterparti som släpper in fint ljus. Härifrån når du även den magiska balkongen med gott om plats för både möblemang och växter! Rummet är lättmöblerat och har gott om plats för säng, soffa, matbord och skrivbord. Stilrent renoverat kök med matplats för upp till 4 personer och bra förvaringsutrymmen i över- och underskåp. Stambytt badrum.

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och Stockholms största skatepark (High Valley) finns här. Tunnelbanan finns inom några minuters promenad bort och tar dig till stan på bara 19 minuter.

- Låg avgift på bara 2.226 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
- Stambytt badrum
- Populär och välskött HSB förening med låg belåning
- Optimal planlösning och två förråd tillhörande lägenheten
- Ett stenkast från kommunikationer och strövområden
- Ett expansivt område

Varmt välkommen på visning!