BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Hornstulls strand 13, 6tr

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 4551
  • 7292
Värdera din bostad

Beskrivning

Med strålande utsikt över Årstaviken och Tantolunden finns detta unika, varma och trevliga hem. Bekvämt boende med en smart planlösning som skapar utrymme för större sällskap. Lättmöblerat vardagsrum med gott om utrymme för soffgrupp, arbetshörna och matplats. Ljust och fint kök med bra arbetsytor och original köksskåp i mycket gott skick. Möjligt sovrum med plats för större säng och harmonisk utsikt. Helkaklat badrum med plats för tvättmaskin.

Möjlighet att skapa optimalt yteffektiv 2:a, se alternativ planlösning. Observera att ombyggnation i förslaget kräver bygglov.

Hall
Välkomnande hall i vitt. Hallen har karaktäristisk välvd vägg som leder in mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Underbart rum med strålande utsikt över Åstaviken och Tantolunden. De stora fönsterytorna i syd/öst ger en härligt ljusinsläpp. Ljusinsläppet, den väl tilltagna takhöjden, det vitbetsade parkettgolvet och de ljust målade väggarna ger en härlig känsla av ljus och rymd.

Kök
Supertrevligt arbetskök med intilliggande matrum. Matrummet kan också användas som sovrum om så önkas. Köket är utustat med vit inbyggnadsugn, stilsäker gashäll och diskmaskin.

Sovrum/matrum
Intill köket finns ett trevligt matrum som också kan använads som sovrum med plats för dubbelsäng. 

Badrum
Helkaklad badrum med klinkergolv och vitkaklade väggar. Utrustat med wc, dusch, tvättställ och spegelskåp. Plats finns för tvättmaskin. 

Förråd
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Lägenheten upptas som 1:a enligt föreningens lägenhetsförteckning, Marknadsförs här som 2:a pga av möjliga disponering.