BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Handen

Tuvvägen 7

  • 1.5 rum och kök
  • 40.5 kvm
  • Såld
  • 3690
  • 2397
Värdera din bostad

Beskrivning

Hemtrevlig och toppfin bostad i en stabil och välskött förening. Här bor du högt upp i huset utan insyn. Läget är bra med sol större delen av dagen på den fina balkongen. 

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social öppen planlösning. Välplanerat sovrum med fönsterpartier upptill för att få in dagsljus. Nytt och stilrent kök som är fullt utrustat maskinellt med, induktionshäll, diskmaskin, spisfläkt, kyl/frys och varmluftsugn. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats mellan kök och vardagsrum med plats för 4 personer och möjlighet att förlänga matbordet för större bjudningar. Balkongen nås från köket i ett soligt sydostligt läge. Balkongen är fullt möblerbar för avkoppling eller en måltid. 

Badrummet är nyrenoverat, våtrumsintyg finns. Perfekt planerat med tvätt- och torktumlare med arbetsbänk och överskåp. Snygg vit kommod, spegelskåp ovan med belysning. Takdusch set inom böjda svängbara duschväggar i glas och en wc. Grått klinker och helkaklade väggar i vitt. 

Bostaden har genomgående ekparkett och vitmålade väggar. I taket sitter inbyggda LED spotlights. Till bostaden hör ett källarförråd.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus och portlås 24 timmar om dygnet. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. 

- Gångavstånd till Haninge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Bra balkongläge högt upp i huset åt ett soligt sydost.
- Gångavstånd till både bussar och pendeltåg
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Stabil förening, ca 5000 kr lån/kvm
- Fullt utrustad maskinellt
- Toppskick rakt igenom
- Bara att flytta in
- Ogenerat läge