BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Högalid

Lorensbergsgatan 3, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 25.6 kvm
  • Såld
  • 4358
  • 11236
  • 3483
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till lugna och trevliga Lorensbergsgatan 3A!

På lugn återvändsgränd på bästa läge i Hornstull  finner ni en perfekt planerad etta med härligt insynsfri utsikt över Pålsundskanalen och Långholmens grönska. Otroligt välplanerade kvadratmeter samt med en liten mysig balkong som rymmer två sittplatser. Generös takhöjd vilket skapar rymd samt vackra spröjsade balkongdörrar som skänker charm till resten av lägenheten.

Genom vacker entré tar ni er tre trappor upp genom hissen eller trapporna. Genomgående väldigt ljus och fin lägenhet med generös takhöjd. Smakfullt kök som totalrenoverades år 2013. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, induktionshäll med två plattor, kolfilterfläkt, ugn med inbyggd mikrovågsugn samt kyl och frys. Luckorna är gråa och väggen ovanför bänkskivan är klädd i vitt liggande kakel. 

Vidare in i lägenheten når ni det väl tilltagna allrummet som är ljust och luftigt med en underbar utsikt mot Långholmen. Här finns ett platsbyggt sovloft för 120- cm bred säng vilket frigör yta för matplats eller TV-bänk. Intill fönstret inryms en stor soffhörna med tillhörande möblemang. Njut av den fria och lummiga utsikten på bästa läge i Hornstull.

Fräscht badrum med vitt kakel på väggarna och vitt klinker på golvet. Utrustat med wc, handfat, skåp till förvaring, handdukstork och dusch. Den inbyggda garderober som även den är tre meter i takhöjd ger otroligt goda förvaringsmöjligheter.

På Lorensbergsgatan bor ni lugnt med närhet till Långholmen och Söder Mälarstrand, med fina promenadstråk och badstränder. Runt knuten har ni pulsen vid Hornstull med restauranger, caféer och storstadspuls. Fastigheten ligger på en mycket lugn del av Hornstull, men med närhet till såväl tunnelbana som buss.

Varmt välkomna på visning!

- Insynsfri utsikt över Pålsundskanalen vatten och Långholmens natur
- 20-tals charm
- Lugn återvändsgata med pulsen runt hörnet
- Brf med extremt god ekonomi och flera tillgångar såsom hyreslokaler och eget garage
- Utmärkta kommunikationer med Hornstull i direkt närhet med restauranger, kommunikationer och service