BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järvastaden/Brotorp

Brogatan 10

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • 1.795.000 kr Utgångspris
  • 329
  • 1499
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna mycket fina och välplanerade 1:a i Järvastaden. Bostaden är mycket välplanerad och går enkelt att göra om till en liten 2:a om så önskas. Bostaden präglas av rymliga ytor, bra förvaring samt härligt ljusinsläpp.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober.  Från hallen når man allrummet som är mycket välplanerat och lättmöblerat. Här ryms enkelt större soffgrupp, matplats samt sovdel. Allrummet ligger med öppan planlösning mot köket är mycket välplanerat och har mycket bra förvaring samt arbetsutrymmen. Den maskinella utrusningen består av kyl/frys, ugn, induktionshäll samt diskmaskin. Från allrummet når man den stora och härliga uteplatsen som ligger i ett lugnt och trevligt läge mot den grönskade innergården. Här finns gått om plats för större sittgrupper och under sommartid finns det även grillmöjligheter. Stort badrum med wc, dusch, handdukstork, handfat samt tvättmaskin och torktumlare.

 

- Går att göras om till en 2:a (Se planlösning)

- Stor uteplats mot inndergården

- Öppen planlösning

- Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare

- Välplanerat kök

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 1 rum och kök . Våningsplan bv, hiss finns. Lägenhetsnummer 38. Föreningen HSB Brf Dammtorp i Sundbyberg.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.795.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 2 215 kr (Kabel-TV . ingår. En obligatorisk kostnad om 160 kr/mån för bredband debiteras utöver månadsavgiften. Kostnad för varmvatten och el debiteras efter förbrukning. ingår ej).

Driftskostnad

Totalt 330 kr/mån (3 960 kr/år) varav el 80 kr/mån, försäkring 250 kr/mån. Antal personer: 1.

Överlåtelseavgift

1 593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr.

Byggnadsår
2014

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
HSB Brf Dammtorp i Sundbyberg registrerades 2011 och äger fastigheten Boxern 19 i Sundbybergs kommun. Föreningen omfattar 84 st lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Föreningen äger marken. För mer infor se gärna föreningens hemsida, https://www.hsb.se/stockholm/brf/Dammtorp/om-hsb-brf/

Gemensamhetsutrymmen
Cykelförråd, barnvagsförråd i alla uppgångar, en tvättstuga på Borgatan 12, övernattningsrum, odlingslotter, föreningslokal med möjlighet att boka för övernattning, förråd samt garage. (För mer info maila brfdammtorp@gmail.com),

Förråd
Samtliga bostadsrättshavare har ett lägenhetsförråd i källaren. Storleken på förråden varierar i förhållande till lägenhetens storlek

TV- och internetanslutning
TV: Basutbudet ingår i månadsavgiften. Leverantör Comhem.

Bredband: Comhem via fiber. En obligatorisk kostnad om 160 kr/mån debiteras utöver månadsavgiften.

Varmvatten
Föreningen har ett avtal för varmvatten för samtliga lägenheter och respektive lägenhet debiteras individuellt för sin egen förbrukning.

El
Föreningen har ett gemensamt avtal för leverans av el och respektive lägenhet mäts och debiteras för sin egen förbrukning.

Bilplats
36 st garageplatser och 7 st utomhusparkeringsplatser. Garageplatserna kostar 1000 kr/månad och utomhusparkeringarna kostar 400kr/månad. För nuvarande är det kö. För mer info kontakta info@corepark.se

Kommande avgiftsförändringar
Inga beslut om ändrade månadsavgifter.

Kommande renoveringar
Inga kommande renoveringar är inplanerade.

Föreningen har installerat laddstolpar i garage (10st), separat kö för dom med elbil.

Delat ägande
Föreningen godkänner delat ägande

Juridisk person
Föreningen godkänner er juridisk person.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Järvastaden är det perfekta området för dig som vill bo centralt, men ändå naturnära och barnvänligt. Småstadskänslan här är stark. Bostaden har ett utmärkt läge med Ulriksdals Pendeltågsstation en bit bort med ca 10 min resväg till Stockholm City. Ni kan även ta bussen till Hallonbergens tunnelbanestation samt direktbuss till universitetet. Även Mall Of Scandinavia finns precis i närheten med stort utbud av butiker, restauranger, gym och biografer. 

På en cykelturs avstånd finns Kista Galleria och Solna Centrum, lägg därtill grönområden och fina promenadstråk runt hörnet i Igelbäckens naturreservat, Ulriksdals Slott och trädgårdar samt Hagaparken. Råstasjön ligger även på gångsvstånd från bostaden där det fina promenadvägar. Förskola och skola finns i närområdet, och servicen utökas i takt med att Järvastaden växer. Mulle Mecks lekpark är en del av Järvastaden som måste upplevas, det blir lätt barnens favorit. Besök gärna Järvastadens egen hemsida för mer information om området och dess utveckling, www.jarvastaden.se.