BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stora Mossen/Bromma

Lämmelgränd 9

  • 1.5 rum och kök
  • 33 kvm
  • 2.575.000 kr
  • 2827
  • 1492
Värdera din bostad

Beskrivning

Compact living i sitt bästa slag! Välkommen hem till ett boende att trivas i! Här bor du ett stenkast från Stora Mossens tunnelbana, som når city på under en kvart. Vill du skippa stadspulsen så tar du cykeln eller promenerar till Mälaren. På vägen passerar du några av Brommas mest pittoreska bostadskvarter, lugna villaområden med småskaliga gator kantade av lummiga alléer.

Bostaden erbjuder av en ekparkett av ett exkulsivt slag som sträcker sig genom det klimatsmarta köket och vidare till det yteffektiva vardagsrummet och sovalkoven som skiljs åt av en praktisk skjutdörrsgarderob. Balkongen på åtta lättmöblerade kvadratmeter blickar ut över grannskapet. Du bor i ett urbant och modernt grannskap i idylliska Bromma, vilket ger det bästa av två världar.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 1.5 rum och kök . Lägenhetsnummer 41102. Föreningen BRF St 167, Stora Mossen.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.575.000 kr . Månadsavgift 2 304 kr (Värme, Kallvatten ingår). Andel i föreningen är 0.6742 %.

Driftskostnad

Totalt 250 kr/mån (3 000 kr/år) varav el 100 kr/mån, vatten/avlopp 50 kr/mån, försäkring 100 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade.

Byggnadsår
2018 - 2019

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen och Fastighet
Bostadsrättsföreningen St 167, Stora Mossen registrerades av Bolagsverket den 20 September 2016 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter, lokaler och mark med nyttjanderätt utan tidsbegränsning. Föreningen förvaltar fastigheten Eldhunden 5 och består av 5 flerbostadshus med 90 stycken bostadslägenheter.

Gemensamhetsutrymmen
I föreningen finns förråd, cykelrum och barnvagnsrum på entréplan.

TV- och internetanslutning
Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Comhem.

Bilplats
Det kommer att finnas 34 garageplatser samt 20 utomhusplatser att hyra.

Kommande avgiftsförändringar
Inga beslut om kommande avgiftsförändringar.

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande.

Överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift
En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 138 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant som betalas av köparen. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd.

Länk till projektet:
https://www.bonava.se/bostad/stockholm/bromma/stora-mossen/st-167/41202-st-167---bromma?utm_source=copy&utm_medium=share&utm_campaign=se|newcontacts|viral_traffic&utm_content=20180915021235se

Områdesbeskrivning

Stora Mossen är en trivsam och familjevänlig stadsdel belägen i Bromma. I de grönskande områdena erbjuds både bad och härliga promenadstråk i skog och natur samt utmed Mälarens härliga vikar.

För den golfintresserade är det inte långt till Bromma Golf med 9-hålsbana och driving range. Under de varmare månaderna finns ett gäng aktiviteter såsom Solviksbadet med minigolfbana, elljusspår, gym och fik.

För mer puls och nöjen finns i närheten även köpcentrumet Bromma Blocks med ca 80 butiker, restauranger och cafeér. Från och till Stora Mossen är kommunikationerna mycket goda med tunnelbanan till Stockholms City och Vällingby/Hässelby.

Vid Brommaplan finns ytterligare service och förbindelser mot
bl.a. Solna, Spånga, Ekerö och Fridhemsplan på ca 10 minuter. För att inte nämna Bromma flygplats som även det ligger inom ett bekvämt avstånd med goda kommunikationer.