BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gärdet

Värtavägen 59, 3tr

  • 1 rum och kök
  • 22 kvm
  • Såld
  • 5906
  • 3922
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett funkishus från 1943 finner ni denna ytterst välplanerade 1:a om 22 kvm, ett perfekt förstaboende med hög standard och komfort i form av bland annat både tvätt- och diskmaskin. Lägenheten har ett ljust vardagsrum med stort fönsterparti med dubbla helglasade dörrpartier (3-glas fönster) som öppnar upp mot en möblerbar stor balkong i fritt sydvästläge med sol mellan 12-18 under sommarhalvåret. Balkongen är omgiven av grönska och har ett insynsfritt läge mot omgivningarna utanför.

Bästa tänkbara kommunikationer med både T-bana (som tar dig till T-centralen på 6 minuter) och buss nr 1 (som tar 9 minuter till Stureplan) precis utanför porten. Gångavstånd till Gärdesfälten, Tessinparken och Fältöversten samt Kampementsbadet med utegym och fina motionsspår ut till Djurgården.

Renoverad köksdel med ordentliga förvaringsutrymmen längs båda sidor vilket gör att man med fördel kan få plats med såväl soffhörna och matbord utan att det upplevs som trångt. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin samt helintegrerad kyl & frys.

Praktisk sovalkov intill köksdelen som smart inrymmer en 140 cm säng. Idag finns här en platsbyggd sänglösning  med gott om förvaring undertill. Badrummet är även det fräscht med ljusa färger, kaklade väggar och både tvättmaskin, handfat med kommod, wc, takdusch samt praktisk duschvägg i klarglas. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd som ligger i anslutning till lägenheten.

På Värtavägen 59 finns både sushi och frisör. I huset intill finns ett café och längre upp på gatan finns apotek. I närområdet finns tre stycken närbutiker, varav den närmaste endast cirka 100 meter från porten. Inom gångavstånd finner ni även ICA Värtan med dess rika utbud. Solid äkta brf med god ekonomi med låga avgifter. Varmt välkommen på visningarna!

- Renoverad och välplanerad lägenhet med stor balkong - inflyttningsklar!
- Stilrent kök med fina materialval och utrustat med komplett maskinpark
- Stora fönsterpartier och helglasade dörrpartier som släpper in gott om ljus
- Samtlig komfort med både diskmaskin och tvättmaskin för all bekvämlighet
- Rymlig sovalkov som inrymmer 140 cm säng med inbyggd förvaring
- Brf med god ekonomi, låga avgifter och trevliga uteplats om sommaren