BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra Orminge

Ormingeringen 8A

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 2738
  • 2424
Värdera din bostad

Beskrivning

Hemtrevlig och toppfin bostad i en stabil och välskött förening. Här bor du i en ljus bostad i gavel mot sydväst. Läget är bra med sol på eftermiddagen till kväll på den fina inglasade balkongen. 

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med två rymliga sovrum. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social öppen planlösning. Välplanerade sovrum med plats för större säng, klädförvaring och skrivbord. Nytt och stilrent kök som är fullt utrustat maskinellt med, induktionshäll, diskmaskin, spisfläkt, kyl/frys och varmluftsugn. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats mellan kök och vardagsrum med plats för 6-8 personer och möjlighet att förlänga matbordet för större bjudningar. Balkongen nås från vardagsrummet i ett soligt sydostligt läge. Inglasad balkongen som är fullt möblerbar för avkoppling eller en måltid. 

Badrummet är nyrenoverat. Perfekt planerat med tvätt- och torktumlare ovanpå varandra. Snygg vitt tvättställ, spegelskåp ovan med belysning. Klassiskt badkar med tassar med dusch set och en wc. Grått klinker och helkaklade väggar. 

Bostaden har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. I taket sitter inbyggda LED spotlights med dimmer. Till bostaden hör ett källarförråd.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus och postboxar. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. 

- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Bra balkongläge mot ett soligt västerläge.
- Inglasad balkong
- Gångavstånd till bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Stabil förening, ca 4172 kr lån/kvm
- Fullt utrustad maskinellt
- Toppskick rakt igenom
- Bara att flytta in