BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra Orminge

Utövägen 5. 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 93.5 kvm
  • Såld
  • 3036
  • 2319
Värdera din bostad

Beskrivning

Hemtrevlig och fin bostad i en av Orminges absolut populäraste föreningar. Här bor du en trappa upp i huset utan insyn, rakt åt söder i det lugna området. Lägenhetens placering är bra utan någon direkt insyn från vardagsrum. Från köket nås den soldränkta balkongen med inglasning som går att öppna upp.

Bostaden är smakfullt renoverad med en populär planlösning för att just passa en barnfamilj där det går att göra ett ytterligare sovrum som de flesta gör vid matplatsen. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, tilltänkt med goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare.

De två sovrummen är välplanerade för både större sängar och garderober och så finns det två rymliga badrum där ni har toalett och dusch i båda för att slippa den trängseln på morgonen. I det större badrummet finns en perfekt klädvårdshörna med tvättmaskin och plats för torktumlare, arbetsbänk och hyllplan. Den sociala ytan har ett fantastiskt ljusinsläpp med tanke på den halv-öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, köksfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, kyl/frys och en diskmaskin. Från köket tar du dig ut till bostadens fina inglasade balkong! Balkongen ligger i ett soldränkt söderläge med sol från morgon till kväll. Här kan du sitta ostört en trappa upp i huset och ta en fika eller varför inte en lunch. 

Genomgående ekparkett i bostaden med undantag för det praktiska klinkergolvet som smyckar ut hallen, köket samt det klinkergolv som finns i ena duschrummet där även väggarna är helkaklade i vitt. Bostadens övriga väggar är ljusa och taket är vitmålat. 

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften även så el-näthandels avgiften. Den förbrukade elen kommer på hyresavin. Det enda man behöver teckna separat är en hemförsäkring. Föreningen har fräscha trapphus och portlås 24 timmar om dygnet med blip eller kod. Billig parkering och en stor populär föreningslokal kan nyttjas med en stor tv-skärm. I denna förening finns även de externa förråden på samma våningsplan som lägenheten är belägen inne i trapphusen. Förrådet är ca 4 kvm stort. 

- Bra balkongläge en trappa upp i huset rakt åt ett soligt söderläge
- Insynsskyddat vardagsrum
- Bara att flytta in
- Fullt utrustad maskinellt
- Fint skick rakt igenom
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil och populär förening, ca 5000 kr lån/kvm