BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Hornstull

Folkskolegatan 6, 4tr

  • 1 rum och kök
  • 22 kvm
  • Såld
  • 2616
  • 4959
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära Hornstull i fastighet anno 1931 hittar ni den här välplanerade och charmiga pärlan med välbevarade tidsenliga detaljer från byggnadsåret. Högt upp i huset på våning 4 med fri utsikt över grönska och takåsar. Renoverat härligt bistrokök med öppna ytor och fina materialval med bänkskiva i carraramarmor och ljusgråablåa skåpsluckor. Ett underbart boende på bästa adress som är inflyttningsklart, passar perfekt som första boende!

Väl inne i lägenheten finner du välbevarade tidsenliga detaljer i fin harmoni med modern charm. Boendet karakteriseras av välbevarad och vitlaserat trägolv från original och ljusgråa väggar. Här får ni en generös takhöjd, vackra ljusinsläpp tack vare sitt höga och fria läge från spröjsade fönster. Platsbyggd sänglösning med 140 cm madrass och förvaring. Gott om plats för både matbord och sovalkovdel. Ytterligare förvaring finns i inbyggd garderob i hallen samt garderob i vardagsrummet.

Välskött och omtyckt förening med god ekonomi. Ett stenkast från porten hittar du Långholmen och Reimersholme med sin grönskande natur och möjlighet till bad under sommarhalvåret. Här möts charmigt 30-tal och modernt på bästa sätt, varmt välkommen på visningarna!

- Topprenoverat kök och inflyttningsklart boende på bästa adress!
- Högt upp på våning 4 med fri utsikt över takåsar och grönskan utanför
- Stilrent renoverat kök med stilren bistrokänsla och fina vitvaror
- Otroligt välplanerad med platsbyggd sänglösning samt inbyggda garderober
- Vackra ljusinsläpp genom flera fina spröjsade fönster i original 30-tal
- Till lägenheten hör ett vindsförråd och en gemensam gård med sittgrupper och grill om sommaren!