BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Stureby

Östrandsvägen 52. 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 6512
  • 3377
Värdera din bostad

Beskrivning

I mysiga Stureby ligger denna nyrenoverade lägenhet med smakfulla och genomtänkta färg- och materialval. Den är exceptionellt välplanerad och ifall behovet av ytterligare sovrum finns, går det enkelt att göra om matrummet till ett andra sovrum. Läget i huset är högt och det finns en solig balkong i sydväst.

Välkomnande hall som är perfekt att landa matkassar och välkomna gäster i. Det finns gott om plats för förvaring av ytterkläder där valmöjligheterna är många beroende på om du föredrar en hatthylla eller garderober.

I angränsning till hallen ligger det fräscha badrummet med vitkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv med tillhörande golvvärme. Det finns dusch, handfat med tillhörande lådor, badrumsskåp, wc, spotlights samt fönster. Precis utanför badrummet finns två väggfasta garderober.

Till vänster om hallen ligger det rofyllda sovrummet. Här får man plats med dubbelsäng. Fyra platsbyggda garderober sörjer för bra förvaring. Alla väggar i bostaden är vitmålade och det ligger genomgående vitpigmenterad parkett, vilket ger ett mycket stilfullt och elegant intryck.

Rakt fram ligger det väl tilltagna vardagsrummet. Här ryms både soffgrupp och matsalsbord, vilket gör det till den naturliga samlingsplatsen för såväl den lilla familjen som den större bekantskapskretsen. Den delvis öppna planlösningen gör att man har kontakt mellan köket och vardagsrummets sittgrupp, men varje del är likafullt sin egen värld. Från vardagsrummet finner du även utgången till balkongen som har ett sydväst läge, perfekt för soliga eftermiddagar/kvällar.

Köket från Nepas har sober grå skåpinredning, ljust kakel och vackra arbetsbänkar av ljus komposit, som inbjuder till matlagningssällskap. Utrustningen består av spishäll, ugn, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Stor matplats som lockar många nära och kära till härliga middagar med samtal som aldrig vill ta slut. Finns behovet av två sovrum är det enkelt att förändra dispositionen och göra sovrum av matplatsutrymmet.

Varmt välkommen till en riktigt fin lägenhet där det bara är att flytta in!