BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Kolbäcksgränd 17 1tr

  • 2.5 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 4332
  • 4730
Värdera din bostad

Beskrivning

KONTAKTA MÄKLAREN VIP-VISNING!

Välkommen till denna charmiga och smakfulla 2,5a i utmärkt skick, trivsam genomgående planlösning med flertal möjligheter för just dina önskemål. Mycket smart planerad med en sovalkov mot vardagsrummet som ger möjlighet till ett barnrum för den lilla familjen, ett uthyrningsrum eller ett arbetsrum utan att ge avkall på luftighet. En bostad som bjuder in till härligt umgänge med familj och vänner med en balkong i bästa sydvästläge. Läget är också perfekt om man gillar djur och natur då Nackareservatets många grönskande möjligheter ligger rakt över gatan. Närheten till fågelkvitter, ren luft, bad, svampplockning och skridskoåkning ligger bara någon minut bort - kan nog inte bli bättre. 

Här möts man av en mycket väldisponerad planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en stor härlig balkong där man i lugn och ro kan njuta av solen och sommaren, ett stambytt badrum och ett stort charmigt kök från byggåret 1954 med plats för matbord för 6 personer och fönster ut mot grönska. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. En lägenhet med bevarade originaldetaljer såsom ekparkettgolv, fönsterbord i marmor, rejäla härliga köksskåp, torrvaruhylla, kallskåp och praktiska förvaringslösningar. Ett boende att trivas i året runt! 

Välkommen på visning! 

VARDAGSRUM - UTGÅNG BALKONG

Ljust och rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär. Här får både soffgrupp och övrigt möblemang plats på ett naturligt sätt. Utmärkt sovalkov mot vardagsrummet, eller kanske som myshörna för barnen. Generösa fönster där solens strålar tittar in under stora delar av dagen och mot kvällen vilket skänker en behaglig känsla och ljus till vardagsrummet. Originalgolv i ekparkett genomgående ljusa, målade väggar. 

Balkongen ligger i ett perfekt sydvästläge vilket för soldyrkaren är bästa läget. Även för den som gillar grönskande odlingar så är läget perfekt - dina blommor kommer stormtrivas. Bra med plats för utemöbler och odlingar och verkligen en plats att trivas på för både vänner och växter - en oas att njut av i prunkande grönska med andra ord. 

KÖK

Ett fint och charmigt kök med fokus på matlagning och umgänge där ett flertal originaldetaljer såsom torrvaruhylla och kallskåp/skafferi finns kvar. Gott om plats för matbord för 4-6 personer och alltså en perfekt plats för socialt umgänge. Ett kök där funktionaliteten står i centrum med goda arbetsytor och utmärkt förvaring - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, spis samt en spisfläkt.

SOVRUM

Rofyllt sovrum utan insyn som vätter mot en skogsdunge, i rummet finns plats för såväl säng som övrigt passande möblemang. 

BADRUM

Stambytt badrum med helkaklade väggar och klinker på golv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ, tvättmaskin vilken lämnas, badkar.  

HALL

Välkomnande hall med ingång till lägenhetens olika rum. Här finns mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av tre garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

YTSKIKT

Lägenheten renoverades 2015 med nytt kakel i köket, nya linolueommattor och väggar och tak målades.  

FÖRRÅD

Till lägenheten hör två bra förråd, ett större och ett mindre.